Jeg gikk å spontankjøpte meg en leilighet!

unnamed-81

Glad og stressfull tirsdag dere.

Jeg holder i disse dager på å pakke ned livet mitt etter litt over et år her på Sagene. Jeg solgte fordi jeg fikk Norges beste megler til å selge leiligheten min, og den gikk til en pris jeg ikke kunne takke nei til, markedet i dag ass, yay! Planen var å bo her frem til sommeren, men på grunn av bra pris, og omstendigheter i livet har jeg nå solgt og begynner livet på «nytt» Noe som føles så inn i helvetes deilig. Jeg er så forbanna klar!

Jeg endte opp med å kjøpe en leilighet for et par måneder siden, og det var faktisk helt spontant, hvem kjøper leilighet spontant? Jeg vet bare om en person, hun heter Taylor Swift og er veldig sinna på menn.

unnamed-79

For 12 årsiden var dette leiligheten jeg ville bo i, og nå 12 år etterpå er leiligheten nå min, det er moro da. Nå skal jeg bare kjøpe meg noen hjelpere som kan pusse den opp slik at den blir like fin som jeg er som menneske, viktig å matche!

Men selv om jeg er stresset og har veldig mye å gjøre, er det en ting som aldri skal gå i glemmeboken, en bra treningsøkt og deilig treningsmusikk. I dag skal dere få ukens topp ti sangen, hope you like em.

unnamed-82

Serlina – Puste under vann

• Burak Yeter – Tuesday ft. Danelle Sandoval

• David Guetta feat Nicki Minaj & Lil Wayne – Light My Body Up

• Jason Derulo – ‘Swalla’ feat Nicki Minaj & Ty Dolla $ign

• Matoma & MAGIC! – Girl At Coachella (feat. D.R.A.M)

• Sage the Gemini – Now & Later

• Rhys – Last Dance

• TRXD – Our City. feat Emilie Adams

• Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee

• Alvaro Soler – El Mismo Sol

unnamed-80

Ha en helt fantastisk trening så ses vi om litt på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kristina

    Gratulerer! Viktig å slå til når tida er riktig! Jeg spontankjøpte hus nå før jul! Skulle heller ikke flytte før til sommeren, men det var et hus jeg hadde sikla på for noen år siden som jeg endelig kunne få! Jeg ligner ikke så mye på Taylor Swift, men jeg synger country 😉

    1. Espen Hilton

      HAHAHA Er det sant, I love you for it! Elsk på kommentaren din, ha ha