Vi skulle jo være bestevenner for alltid,

P5152152

En uke igjen til ferie med to av de fineste menneskene jeg har i livet mitt. Vi tre møttes for mange årsiden da vi jobbet på samme kontor, vi hadde samme lønn, (muligjeghaddelittmer) vi hadde samme humor og vi hang sammen så og si hver eneste dag. Ja, vi gjorde rett og slett alt sammen.

Men så kommer realiteten, kjærligheten, og vi alle vokser litt for fort opp. Vi ender opp med å ta litt forskjellige valg som ofte gjør at venneskapet tar en litt annen retning enn hva vi planla på kontor for mange årsiden. Vi skulle jo være bestevenner for alltid. Vi skulle på reiser sammen, oppleve verden og dele de innerste hemmelighetene våres. Det er noe med vennskap dere, det er fint, sårt og veldig ekte.

unnamed-45

Etter ni år med vennskap, er dette første gang alle tre reiser helt alene uten noen andre mennesker i sekken. Vi skal endelig ta de gode minnene tilbake, sette oss på stranden, knærte opp en flaske med prosecco og rett og slett bare kjenne at vi lever. Vi skal late som vi er tilbake på kontoret hvor vi en gang møttes, gå gjennom de planene vi en gang lagte og muligens ta en flaske med prosecco til, bare fordi vi kan. Vi er i dag alle tre single og skal jeg være helt faen ærlig så ser vi bedre ut enn noen gang alle sammen. Vi er blitt som den vinen vi drakk for ni årsiden, bedre med årene.

unnamed-46

Vi skal sett oss på en kafé, spise masse tapas, og drikke mengder med sangria. Vi skal flørte med ALLE vi møter, gutter og jenter. Who cares! Flørting er hyggelig. Vi skal dra på brisen shopping på kjøpesenteret som har alt. Herregud jeg elsker dette kjøpesenteret, her skal vi bruke penger vi ikke har. Etterpå skal vi lage middag i leiligheten som vi bor i, middagen serveres på toppen av taket, hvor vi har utsikt mot stranden og den deilige naboen som alle smug titter på hver eneste gang vi er i Marbella.

unnamed-47

Man kan nyte en god lunsj, musikk og dyr champagne på en hvit strandseng mens man koser seg i solen på en av verdens mest eksklusive strandklubber – Nikki Beach, dette kommer nok helt sikkert ikke vi til å gjøre siden vi tre er mer glad i lokale puber, lokale mennesker som er litt mer glad i brun øl og halvstekt kylling som servers på gata. Personlig så mener jeg det er mer eksklusivt å få ta en del i hjemmet til lokalbefolkningen enn å sitte på en hvit standseng å presse ut magemusklene, er det ikke det? Jeg kan godt gjøre begge deler, men drikker heller en Corona med familien Costa del faherro, enn å drikke champagne til 3000 kroner glasset.

På kveldene holdes det strandfester til langt utpå morgenkvisten, det kan vi godt være med på da.

Funny Beach, er en fin sandstrand med gode parkeringsmuligheter og spennende aktiviteter som tiltrekker seg unge og gamle fra hele Costa del Sol. Her kan man blant annet kjøre Go-cart, leie vannscooter eller en motorbåt eller rett og slett bare ligge og nyte solen. YAY!

unnamed-48unnamed-49

Nei dere, jeg gleder meg sykt til ferie i noen dager med verdens bestevenner, vi ses i Marbella neste uke, men nå skal jeg gjøre meg klar til å feire verdens fineste Caroline Berg Eriksen 30 årsdag. Gave må shoppes. Temafest og drinks hele kvelden. Gleder meg.

Bli med på fest via snapchat og instagram min @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *