BESATT AV KVALITET

#Bareetkulttipsikkebetaltreklame
unnamed-44

Heiii dere,

Dere som følger meg vet at jeg er besatt av kaffe, og kan gjerne drikke tre-fire kopper rett etter hverandre, hei hvor det går med energien i kroppen, ha ha.  Jeg husker rett og slett ikke helt hvor jeg fikk disse to bagene med organisk kaffe og te fra, men tenkte jeg bare ville tips dere om hvor genialt det virker. For det er jo genialt når man skal ut på skiturer, hytteturer eller om man sitter på stranden til sommeren? Er det kanskje bare meg som mener at dette er genialt!

Uansett kaffe eller ikke kaffe, bildene er tatt med den nye Iphone 7 pluss telefonen. Jeg fikk høre at den tok knall bra bilder så da måtte jeg teste dette ut selv siden bilder er det viktigste vi influencers jobber med, og jeg må virkelig si meg enig. Herregud, jeg har fått meg et nytt liv med denne telefonen.

Tidligere har min favoritt på mobilkamera og kvalitet vært samsung galaxy s7 edge. Den telefonen slo meg virkelig ned i skoa på det meste, wow sier nå bare jeg, men nå kommer Samsung galaxy s8 da, så lurer på om jeg skulle testet ut den også, besatt av bra bilder han Hilton. #BESATT

unnamed-43unnamed-42unnamed-41

Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Jeg kjøpte sånne på XXL faktisk, de er geniale.