PÅSKEKLARE I MARS!

unnamed-38

Glad mandag dere.

Håper kroppen har fått laxet godt i helgen og formen er i toppform. Selv reiste jeg til Hovden med både gamle og en knippe nye venner. Finnes det noe som er bedre enn å bare sette seg i bilen på fredager, kjøre opp mot fjellet med musikken på full guffe. Når du endelig kommer frem låser du hyttedøren og begynner på en god middag, finner frem gøye spill og pimper opp bestemors gamle husholdningsglass med masse deilig vin. Nei dere, livet på hytta er rett og slett ganske så deilig.

unnamed-37

EASTER READY

Bukse/ Bjørn Dæhlie. Jakke / Bjørn Dæhlie. Sko / Bianco. Solbriller / Persol. Lue / Primark.

unnamed-40

Jeg sitter å jobber på kafè for øyeblikket. Dagens arbeidsplan er å være jurymedlem til noen som skjer i mai, men dessverre så får jeg ikke si hva dette er enda, men det er veldig stas å få være jurymedlem til en slik viktig event og pris. Takk for den tilliten.

unnamed-39

unnamed-35

 Vi ses på snapchat & Instagram @EspenHilton enn så lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *