Verdens beste protein frokost smoothie (Nedivektmeny)

annonse
unnamed-17

God morgen dere,

Jeg har endelig fått lov til å teste ut en maskin jeg har siglet etter helt siden jeg fikk vite at den skulle komme på markedet. Yay! Jeg er som de fleste vet veldig skeptisk til en rekke samarbeid, men er det noe jeg elsker så er det ro på morgenquisten, derfor er denne maskinen helt perfekt for meg å teste ut.  Jeg har nå brukt den i over to uker, til både smoothie og et par drinker. Den gamle maskinen er borte, og denne blir med meg videre.

Viste du at hver fjerde normann er plaget med støy i hjemmet sitt? Tro meg, dette vet jeg alt om, og jeg bor alene i en bitte liten leilighet på Sagene.

Når jeg står på kjøkkenet mitt, hører jeg alt naboen gjør på sitt kjøkken. Det plager meg i grunnen ikke så mye, men det er mulig det plager henne når jeg lager min daglige smoothie klokken 06:00 på morgenen. Jeg liker ikke å plage andre med bråk så tidlig og om du er litt som meg har jeg lyst å anbefale markedets stillegående blender -SilentMixx.

Tenk at du skal tidlig på trening og må ha en smoothie on the go. Denne kan du fint lage på kjøkkenet ditt hjemme uten å våkne opp barna, mannen eller kona. Kjør mix.

unnamed-13

Juicefilter:

I tillegg til tre automatiske programmer kommer SilentMixx med flere praktiske tilbehør. Smoothie-filter for kjernefrie smoothier og en spesiell hakker for løk, urter og krydder. Smoothier, knust is eller hakkede råvarer? Ved hjelp av tre tilpassede programmer oppnås det beste resultatet med et enkelt knappetrykk.

Verdens beste protein frokost-smoothie oppskrift:

untitled-shoot-015

En halv boks med mager kesam. En halv avocado. En boks med ananasringer ( kjøp de billigste på Rema 1000) 10 gram med mandler. To eggehviter, 1 ss med rå kokos og 200 g med smoothie-blanding som inneholder grønnkål, ananas, mango og banan. (To personer)

Du kan også droppe denne saften og gå for Aloe Vera juice. Knall godt.

unnamed-14

Frozen margarita oppskrift: 

4 cltequila

1 clcointreau eller triple sec

2 clsitronjuice

1 ts sukri lett

Ha alt i en blender med en neve knust is og kjør. Tilsett litt mer knust is til passe konsistens. Hell det over i glasset og pynt med lime.


unnamed-16unnamed-11

Glad søndag videre folkens.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *