Hovden tour 2017!

unnamed-3

Gla laurdag fra verdens fineste Hovden.

Etter snart 15 år er jeg er endelig tilbake til de deilige røttene i Setesdal. Her har jeg brukt så sykt mye av tiden da jeg vokste opp,  påske, nyttår og noe fantastiske random helger hvor vi bare tok bilen, og kjørte opp hit fra Vennesla. Denne gangen er vi en gjeng på ni stykker som kommer fra hele landet, men det kommer opp veldig mange fra Vennesla og Kristiansand, så da blir det nesten som en liten reunion. Denne helgen er det Hovden tour 2017. Gud som æ har gledet meg til denne helgen.

unnamed-2

Jeg håper lørdagen deres blir helt fantastisk. Min starter med after ski om noen få strakser.

unnamed-4

Jacket/ Cintamani. Jacket/ Bjørn Dæhlie. Jeans/ NEUW. Shades/Persol

unnamed-34 unnamed-33

PEACE!

unnamed

The author didnt add any Information to his profile yet

3 Comments

Christina

Reply

Vet du hvor de rosa tightsene er fra? Døds kule!!

Espen Hilton

Reply

Heiiia 😀 De er fra bjørn dæhlie

Karl-Fredrik

Reply

Hei! Vet du hvor denne grå luen til venninnen er fra?

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton