Velkommen til helvete som funker!

_DX_3557

God fredag dere, er dere klare for siste innspurt på trening med meg?

Gjennom denne fettforbrenningsøkta skal du få kjenne at kroppen virkelig lever, og dette er sykt gøy å gjøre sammen med en kompis. Totaltiden på dette sirkuset er ca 45 min med høy puls. Du skal gjennom tre forskjellige runder på tredemøllen, men når du tar et minutts pause, skal du ned på bakken og trene magen og bein. Hei hvor det går folkens. Det er snart sk2017 så hvorfor ikke gjøre det lille ekstra?

unnamed-60

Runde 1:

Sett tredemøllen på 10 km/t. Du skal løpe 20 sekunder på, og 10 sekunder av. Men hver eneste gang skal du gå på tredemøllen, skal du øke hastigheten med 1% . Det vil si, du løper fra 10 km/t og rett på 11 km/t. Slik forsetter du helt opp til 20 km/t. Er du veldig lav klarer du nok ikke denne

(Ned på bakken og kjør roll-out 10 ganger)

14408332_10157411606225517_1785482723_o

Runde 2:

Opp på tredemøllen og sett speeden på 15 km/t. Nå skal du løpe 30 ganger, men denne gangen er det 10 sekunder på mølla, og 10 sekunder av. Altsår 10 sekunder på, og 10 sekunder av, repetere dette 30 ganger.

( Nå rett ned på bakken og ta 25 squats )

correct-squat-tips

Runde 3:

10 minutter med både langløp og oppover løping. Sett den ene tredemøllen på 12 km/t, og den andre setter du i oppoverbakke på 7 -10 %

Den ene begynner å springe 1 minutt, mens den andre skal gå i oppoverbakke i et minutt. Når et minutt er gått. bytter dere tredemølle i igjen. Slik forsetter dere helt til det er gått 10 minutter totalt (ingen pause) Etterpå er det rett ned på bakken og gjøre siste jobben. 15 burpees.

(Ned på bakkenå kjør 15 burpees)

progress-burpees-870x290

Jeg håper dere likte denne treningen, det er muligens den tøffeste jeg noen gang har laget, men fy fasiken å moro det er etterpå og hvor deilig det er for kroppen.

Bli med på tur til Hovden? Legg meg til på snapchat & instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Heisann sveisann
    Lurte bare på en ting. Jeg trener som regel rett etter jobb og har sjelden noen å trene med så tenkte litt ang runde 3. Vil liksom ikke ta ibruk 2 møller til bare meg selv, har du et annet alternativ? mister litt effekten hvis jeg må stille inn alt på mølla hvert 1 min.
    Takk for et supert opplegg. Skal teste det ut etterpå.

    Ha en strålende dag Espen