Jeg er i Bergen under næringslivsdagene!

unnamed-58

God morgen fra verdens fineste Bergen. I dag ser det rett og slett ut som bergenserene får sol også, gratulere så meget med det folkens!

Jeg er i Bergen under næringslivsdagene for å holde foredrag for BI studentene. Av og til må jeg nesten klype armen min litt for å forstå hvor man har kommet i livet. Når jeg tenker tilbake til da jeg gikk på skolen og var på deres alder var jeg livredd for å ha høytlesning i klasserommet.

I dag, noen år senere er det jeg som er «forleseren» Det er jeg som snakker om å presse egne grenser, og det er jeg som forteller studentene at det er lov til å faile på veien mot målene dems, kanskje ikke lov er det riktige ordet å bruke her. Det er bedre å si, dere SKAL faile på veien, det er så viktig, og det er så bra for videre suksess. Ja, suksess! For det er det alle ønsker i livet, enten om det er jobb, kjærlighet eller mer personlige mål. Alt handler om å nå egen suksess og veien ditt koster, ting kommer ikke gratis, tro meg!

unnamed-62

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var temmelig nervøs før jeg skulle opp på scenen i går. Tror jeg var på do og dreit kanskje 12 ganger, jada! OVERNERVØS HAN DA!

Jeg er unorsk, snakker rett fra levra og sier ofte ting som kanskje folk bare tenker, det er ikke alltid jeg treffer riktig publikum heller. Det tok 5 sekunder så var nervene borte, alle i salen lo fordi jeg var temmelig morsom. Jada, stemmer det. Her skryter jeg av meg selv folkens!! Det gjør vi virkelig for lite. Vi blir ofte vår verste fiender og skremmer oss selv i hjel, og det vi glemmer å hylle oss selv med den jobben vi gjør, dette må vi virkelig slutte med. Det er jo en grunn til at vi har jobbene våres, det er jo ikke fordi vi er dårlige i det vi gjør, sant? Du ble ansatt fordi noen så ditt potensial, thats it!

unnamed-57

Tusen millioner takk for meg Bergen. I had a blast, og fikk 18 nye Tinder match. Ingen snakket til meg da, men match er match….

Vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *