Sjefen er forsatt Brann, og Trude Drevland er dronningen av skipet!

unnamed-54

God kveld dere.

Da er jeg ankommet en av de fineste plassende i landet for å holdet det folk liker å kalle «foredrag» personlig kaller jeg det for historiefortelling. Men det er virkelig ikke bare å kommer seg over fjellet. Først må man gjennom sikkerheten på gardis, og der møter man illebefinnende mennesker som står å puset deg i nakken, nesten så intenst at du kan kalle det for et onenight stand. Jeg har ikke noe mot onenight stands, men i køa på gardis? Nei, takk! Nesten steg, flyet over fjellet mot destinasjon fantastisk. Her møter jeg ikke bare tidenes turbulens, men blir også satt på siden av min nye «fake» kjæreste.

unnamed-55

Jeg har aldri opplevd en slik turbulens før, og tror også det er første gangen jeg noen gang har flydd sidelengs, men 45 minutter senere og halve kaffen over skrittet mitt var jeg på plass i Bergen og singel igjen. Brann er forsatt sjefen og Trude Drevland er, og kommer alltid til å være dronningen av skipet. Nei, Bergen! Dette blir gøy. Nå skal jeg også prøve å være en standup komiker og fortelle om livet. Skumle greier, men livet handler jo om å presse grenser, sant?

Presser du deg mot en dør, vrir om nøkkelen, åpner ofte nye og spennende ting seg, tør jeg, da tørr du også! failer du, ja so what! Vi lever da bare en gang og vi skal kjenne på det som er skummelt.

Vi sjåast på instagram og snapchat @Espenhilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Her ble det aktuelt å dele mitt lille livsmotto: enten så går det bra, eller så går det over!

  2. Anne-Brith

    Herlig :))) <3