JEG PAKKER BAGGEN OG REISER IGJEN!

unnamed-31

Glad søndag fine mennesker.

Femmila, strålende sol, glade mennesker, gode venner og ALT for mye Redbull-sukkerfri på frognerseteren ble inntatt i kroppen i går. For en magisk dag. Jeg elsker virkelig Norge, naturen og skilivet, eller kanskje det er afterski jeg liker litt bedre enn å stå på ski, ha ha. Jeg digger uansett marka, fjellet og naturen generelt, så derfor pakker jeg baggen, og setter kursen videre mot fjellet. Nermere bestemt Hovden.

17 – 19 mars skal vist være den riktige helgen å reise til Hovden sier de fleste. Hovden ligger i Bykle kommune, øverst i Setesdal i Aust-Agder. Plassen hvor mine venner og jeg reiste for å feire nyttåraften da jeg bodde på sørlandet. Jeg har så mange minner fra denne plassen, men har ikke vært der på ekstremt mange år, så da gleder jeg meg ekstra til en reunion med fjellet, afterski og mange nye venner.

unnamed-30

Jumper / Swix. Sko / Roots. Bukse / Zara. Sokker / H&M.

unnamed-29

unnamed-27

Nå skal jeg kommer meg på trening, vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton

unnamed-28

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *