5 MÅNEDER UTEN DEG!

annonselenker
unnamed-19

Adidas jumper HER. Frakk/  HER. Bukse/Diesel HER

Du var den første jeg tenkte på hver eneste morgen da jeg tok kaffekoppen opp mot munnen min, og du var den sist jeg tok mot munnen min før jeg la meg. Det var deg og meg. Vi var et team! Var jeg stresset, da var du der innen et sekund. Du var limet i livet mitt. Jeg trodde ikke jeg kunne forestille meg et liv uten deg. Du kunne våkne meg opp seint på nettene, og alt jeg ønsket var å ta fingrene mine rundt deg og presse deg mot munnen min. Det var tross alt bare oss to ♥ verdens beste team.

Jeg kommer aldri til å glemme den første reisen vi hadde sammen. Vi var i Saint Tropez, og hadde mange timer alene på stranden sammen, der var vi slik at mamma ikke skulle finne ut om oss to. Jeg var så nervøs, men hadde til tider også veldig lyst å bli bustet, slik at vi kunne være sammen offentlig. Du og jeg, oss to overkule fjortiser i Frankriket!

Jeg kommer helle aldri til å glemme min første reise uten deg. Det var veldig tøft fordi du var jo en del av livet mitt og der hadde du jo vært i noen år nå. Jeg var trist, og jeg kjente litt ekstra godt på savnet da jeg tok min første Corona light i det solen skinte på stranden i Karibien. Jeg kjente lukten av deg over alt, minnet ble sterkere og sterkere, men nå var du bare et minne, ikke en realitet lenger.

unnamed-18

Fem måneder siden lukket jeg døren og jeg fikk et helt nytt perspektiv på hva livet handler om, det var på en måte en ny begynnelse. Jeg lot frykten gå, og litt etter litt kom tryggheten alene uten deg. Jeg trodde jeg var avhengig av vårt samhold. Jeg trodde du var den som holde meg oppe når jeg var nede, når jeg redd eller stresset. Jeg trodde også du var den som gav meg selvtilliten til å presse mine grenser.

Men alt var bare noe jeg hadde laget i mitt egent hodet. Jeg hadde laget min egen historie om at det skulle være oss for evig og alltid, men sånn skulle det ikke være. Jeg hadde kanskje lenge kjent at det var noe med deg som ikke passet inn hos meg lenger. Fra å være min «trygghet» hadde du blitt den som tappet meg for energi, du gjorde meg til tider deprimert og trist, så hvorfor lot jeg deg ikke gå før? Det er noe jeg tenkte mye på for noen måneder siden.

I dag trenger jeg deg ikke lenger, og når jeg virkelig analyserer det forhold vi to hadde i alle disse årene, så har jeg vel igrunnen aldri hatt brukt for deg!

unnamed-20

Noen ganger må man legge fra seg alt man har laget som rutiner, og begynner helt på nytt igjen. For fem måneder siden gjorde jeg nettopp dette. Jeg kommer aldri til å gå inn i et forhold igjen med denne kreftpinnen.

Et av de største fryktene jeg hadde ved å slutt å røyke var at jeg skulle legge på meg, siden jeg tidligere hadde vært tykk, men du legger ikke på deg av å slutte å røyke. Jeg har aldri vært så trent som jeg er i dag, og det hadde jeg ikke klart om jeg ikke kastet siggen!

Så kast siggen du også, det er bare en rutine, og nikotinsuget forsvinner.

Alt godt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *