«Tiden leger alle sår», men ut fra egen erfaring er det bullshit!

untitled-shoot-007-6

I dag våknet jeg opp, gikk for å lage meg en kopp kaffe. Satt meg foran computeren, tastet inn passordet ……………….. (jeg vet, langt passord) Setter på radioen, opp med facebook, instagram, snapchat og nyhetene, så kommer jeg over en artikkel som noen har delt på FB.  Jeg kjenner meg så igjen, det er som å lese om sitt egent liv skrevet av noen andre.

«Jeg endte opp som en dørmatte for andre mennesker. Et «tomt skall» uten evne til å være i kontakt med og uttrykke egne følelser.»

Jeg kjenner ikke Raymond, og han kjenner ikke meg, men Raymond og jeg bodde 15 minutter fra hverandre på det glade sørlandet. Han i Kristiansand, og jeg i Vennesla. Begge ble utsatt for mobbing og begge følte seg til tider som en dørmatte. Begge begynte med selvskading for å få oppmerksomheten, han på sin måte og jeg på min, og begge fikk mørke tanker om å ta eget liv. Dere som har lest boken min vet hvordan den historien var.

Vi var 15 minutter unna hverandre, 15 MINUTTER! Vi har helt sikkert gått forbi hverandre en lørdag i markens. Mulig vi også har sett hverandre eller sittet på samme kafe. Vi vet virkelig ikke hvordan andre har det innerst inne.

Tenk hvor mange mennesker DU kan hjelpe bare ved å se de inn i øynene, gjør de bevist på at du ser dem! Alle mennesker trenger å bli sett på en eller annen måte.

FotorCreated

Jeg ble min egen styggen på ryggen på grunn av ordene som ble kastet mot meg. Ordene ble dannet til en person, og jeg var til slutt borte.

Jeg spurte aldri om hjelp. Min medisin var meg selv. Jeg skulle reparere det som var ødelagt, men det er ikke alltid like lett. Noe av det vanskeligste å snakke om er følelser og sårbarhet, hvertfall om man er mann.

Jeg var helt lukket, snakket aldri om egne føleser, men i dag snakker jeg om ALT. Foredragene jeg har handler om kommunikasjon og følelser. Tabubelagte ting, og det å presse egne grenser. Det er rart hvordan livet forandrer seg om man bare snakker om det, sant?

«tiden leger alle sår», men ut fra egen erfaring er det bullshit. I likhet med fortid, så former sårene dine deg, og får deg til å velge miljøer og situasjoner som minst mulig trykker på knappene dine.

Mine kvinnelige kompiser sier alltid: Det er ikke noe mer sexy enn en mann som tørr å vise sårbarhet og klarer å kommunisere om følelser.

Takk gud for at vi har sterke og vakre kvinner i denne verdenen. Gratulere med dagen kvinner. Dere er alle menn sine superhelter, enten om de sier det, eller ikke.

Uten dere hadde vi vært noen forskrudde idioter. Lenge leve kvinnedagen. ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Irene Åman
  2. Takk for at du er du

  3. Stå på! Du er sterk og modig