Jeg stenger kommentarfeltet!

FOTOCRED: The one and only: JANITA AUTIO
2V5A9436-3

Glad fredag dere.

Håper energi er på vei, og at noen av dere vinner en deilig falske vin på vinlotteriet. Jeg har ikke vunnet noe vin på mitt vinlotteri, men mulig jeg stikker ned på polet og hamstrer en flaske eller to. Fredag, singel og ja, vi vet alle hva det betyr. #despo. Neida, joda!

Det blir helt sikkert bare trening, jobbing og pakking på denne mannen for nå er det rett og slett ikke lenge til jeg skal flytte, og med tanke på alt som skjer denne måndene må jeg begynne å pakke ned leiligheten ned nå, det er tross alt en leilighet på 25kvadrat. lol!  Bizzy me, har veldig mye klær da.

Jeg har bestemt meg for å stenge kommentarfeltet fra bitre og sure mennesker som ikke har så mye pent å si om kompisene mine. Kommentarer som kommer mot meg tar jeg like lett på som når jeg tar en tequila-shoot, #skål!

Jeg har bare ikke tid til å forholde meg til negative mennesker, dette er en blogg, ikke et hateforum/diskusjonsforum, derfor er det bedre å slå av enn å sitte å bruke tid på dette, im a bizzyboy!

Jeg husker da mennesker gav hverandre kjærlighet, komplimenter og støttet hverandre selv om man var forskjellig og hadde forskjellige livstiler, det var en vakker tid.

Nå, vel det er ganske trist at man har så mye tid på å være negativ mot mennesker man ikke kjenner, hva om å heller være mer åpen for nye, rare, gale, unorske og litt ufiltrerte mennesker som ikke er A4?

Det er faktisk det beste som finnes. Det å ha aksept for alle mennesker er med på å binde oss alle tettere sammen, og mobbing på skoler blir bare mindre og mindre. Kjærlighet ass, man kødder ikke med det hjerte 

2V5A7760

Men la meg ta dere med tilbake til en av de fineste plassene jeg har vært i år. Nermere bestemt øya Vieques som tilhører Puerto Rico i Karibia. Vieques ligger 13 km øst for hovedøya, så du tar bare et bittelite propellfly i 20 minutter så er du på plass.

vieques_puertorico_travel_janitaautio_2V5A9251-3

Hotellet dere må booke er El Block, trolig et av de deiligste hotellene jeg har vært på, og jeg har bodd på ekstremt mange hoteller i mitt liv som rockestjerne.

Her smaker maten (burgeren) amazing, eller all maten er fantastisk. Du trenger ikke gå ut av rommet ditt en gang fordi det er så deilig å ligge der, og du har egen hengekøye, gi meg den boka og sett Enya på høyt asap. Enda bedre er dette hotellet om du har kjæreste da, herregud dere kommer til å elske denne plassen sammen og det blir helt sikkert en baby making event hver eneste kveld.

vieques_puertorico_travel_janitaautio_2V5A6178 (1)vieques_puertorico_travel_janitaautio_2V5A7477-2vieques_puertorico_travel_janitaautio_2V5A7781vieques_puertorico_travel_janitaautio_2V5A8836-2vieques_puertorico_travel_janitaautio_2V5A7736vieques_puertorico_travel_janitaautio_2V5A7336-2

Ha en magisk reise. Norwegian flyr deg faktisk direkte til Puerto Rico, så vet du det. Vi ses på snapchat og instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Eva Merete Sharmy Jespersen

    Låv ju Espen, <3
    Haters gonna haters, always…