Har sjekket inn på rehab!

Oppholdet er sponset.

unnamed-6

God søndag fra mitt lille rehab hotell El Blok som ligger på øya Vieques i karibien.

Jeg har det siste året hatt ekstremt mye å gjøre, mange tanker har surret i hodet, tunge stunder, fine øyeblikk, så nå trenger jeg en liten pause. Jeg trenger ti minutter for meg selv. I valgte jeg å dra fra Norge uten å si til noen om hvor jeg skulle.

Noen ganger er det også helt ok. Nå skal jeg nyte noen dager her i Puerto Rico sammen med bestekompisen min Lene. Drikke vin, se på solnedgangen, og snakke om livet. For er det en ting som er deilig folkens, så er det livet, men en timeout trenger vi alle sammen.

unnamed-10

Øya Vieques er 34 km lang og 6 km bred. Den har ca 10K innbyggere.

Denne øya er også kjent for sine vill hester som springer fri i naturen, og på øya kjenner alle hverandre. En av de tingene denne plassen er mest kjent for er avslapping. Her skal du kjenne at du virkelig lever. Du skal få tilbake energien, agendaen hver eneste dag er sol, bading og relax.

unnamed-13

unnamed-7

Jeg skal dele flere bilder av hotellet vi har sjekket inn på etterhvert. El Blok som hotellet heter er et luksus hotell med et veldig skandinavisk design. På toppen av hotellet får vi den beste utsikten når solnedgangen kommer, da skjønner man at denne øya ikke har så mange høye plasser.

unnamed-11

unnamed-8 unnamed-9 unnamed

unnamed-12

Vi ses på snapchat og Instagram @EspenHilton.

LoVe

 

The author didnt add any Information to his profile yet

4 Comments

Petter

Reply

Er du fortsatt sammen med typen din? Ser du alltid gjør ting,men nevner aldri han..

Eva Merete Sharmy Jespersen

Reply

Kos dere MAX ❤ 🙂

Oslove

Christine

Reply

Hvilket kamera+objektiv bruker du?:)

Espen Hilton

Reply

hei:) Jeg bruker olymåus pen med objektiv 75m

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton