Party preparation for 2017

I dag skjer det. 2016 skal bort og vi skal  videre inn i 2017

Aldri i mitt liv har det følt så bra som i nå. Jeg er så klar for nye opplevelser, dra på nye reiser, jobbe enda hardere mot enda flere og spennende mål.  Jeg har bestemt meg for at 2017 kommer til å bli det beste året jeg noen gang har opplevd, og jeg skal takke JA til alt som kommer min vei.

untitled-shoot-001-2

Hvert eneste år samler vi kompis-gjengen og lager middag sammen. Alle tar med seg en rett og til slutt sitter vi der som en fantastisk happy nyttårsfamilie. Jeg elsker disse stundene, men i år gjør jeg en hel omvending.

Jeg gjør noe for meg selv og reiser på en helt annen fest hvor jeg kjenner et par stykker.  Jeg elsker vennene mine, men er en plass i livet hvor jeg bare har bestemt meg selv for å gjøre noe helt nytt, så hvorfor ikke ringe inn 2017 med helt nye venner og og random nyttårskyss? IM IN!

untitled-shoot-010-6

Jakken / Zara. Belt / Hermes. Blue-Shirt /  Topman. Print-shirt / Oscar Woodington. Party-cup / Styleconnection.

untitled-shoot-006-5untitled-shoot-005untitled-shoot-008-6

Festantrekket er klart, og siden jeg elsker kompisen min Mia litt for mye og har jeg bestemt at hun skal få teste ut en spraytan slik at hun føler seg yberfesh når hun også går inn i 2017. Suprice Mia-mor ♥

untitled-shoot-011-5untitled-shoot-007-5

Tusen takk for denne skjorten Oscar Woodington (sponset)

Vi ses litt senere på snap og Instagram  @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *