You given me higher love!

På min tid (90-tallet) hadde vi heller ikke Instafame, snapfame eller bloggere som kunne være med å si det for deg. Si ordene og tankene som florerte i en usikker ung kropp. Vi hadde heller ikke nåtidens beste og viktigste ungdomsserie SKAM som er både med å hjelpe unge mennesker til tørre å være seg selv, tørre å si hva de føler og tørre å være glad i seg selv. SKAM er med på å få både unge og voksne mennesker til å se at vi er ok. Vi er alle rett og slett helt perfekt uansett, vi er mennesker alle sammen!

Denne mannen ble først sett på som artist, sex-symbol og helt verden rundt med bandet Wham. Kvinnene ELSKET han over alt på jord.

Tenk at et toalett besøk kan skifte meningen til milioner av mennesker. Er han gay? Æsj, for en kvalm mann. Desperat og stygg var noen av ordene som jeg ofte leste i media.

wham-george-michael-dead-a4c7bed6-5298-4511-aa1c-2e3f157088d0

Da hatet og de stygge kommentarene florerte i media etter dette toalett besøket ble denne mannen ble min helt, men det toppet seg da han slo tilbake på kritikken med musikk videoen – Outside. Da ble han blitt mitt forbildet! Han var mannen som viste meg veien til at det å være mye, det å være seg selv på godt og vondt, det er virkelig lov.

George ble min SKAM.

På skolen gikk alle barna i store gjenger mot høyre, mens jeg gikk alltid til venste. Takk George for at du gjorde venstre til et lett valg.

Takk gud for at det forsatt finnes slike mennesker i verden og at vi har en tv-serie som SKAM.

Det er ikke noe som er mer sexy enn mennesker som tør å vise hvem de er, sin sårbarhet og tør å fortelle verden at de er her for en grunn. Dont let people fuck you over!

Madonna fikk kjeft i sin tid fordi hun ikke var en bra nok feminist! Hva er en bra nok feminist? Da sa Madonna, fuck it! I’m a different kind of feminist,, im a BAD FEMINIST!

R.I.P. GEORGE MICHAEL

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Fint innlegg 🙂 han har nok vært et forbilde for veldig mange