Jeg fikk verdens beste julegave!

untitled-shoot-010-4

God fridag dere.

År etter år snakker vi alltid om hva vi fikk i gave fra hverandre, de matralistiske tingene som oftes blir byttet ut i romjulen eller glemt etter noen uker. Hva fikk du til jul i fjor? Øhhh, ja hva var det jeg fikk igrunnen! Slik er det hos oss alle.

Tenk om vi snudde på dette og heller snakket om de menneskene som betyr noe for oss resten av livet! Det er jo faktisk hva julen handler om, kjærlighet, respekt og samhold. Ikke innpakket matralistiske ting som byttes på salg. Hvert eneste år bytter vi jo bare penger med hverandre. Jeg skjønner at gaver er moro og hyggelig, men vi kan roe oss litt ned mener jeg.

Den fineste gaven jeg fikk i år var henne, min bestevenn og lillesøster.

untitled-shoot-009-4

Jeg har ikke sett Tulti (Edel) på snart fire år. Edel har kjempet en kamp mot rus siden hun var 16 år gammel. I dag har hun vært rusfri i over 2 år og seks månder og livet smiler som aldri før. Hvor rått er ikke det? Jeg har så respekt for de menneskene som kommer seg ut fra et liv med rus-helvete. Kunne ikke vært mer stolt av et menneske. <3

Så før vi dømmer de som sliter med rus, hva vet vi igrunnen om livet dems? Ikke en damn shit!

Om du vil se hvor morsomt vi hadde det i går, kan du sjekke snapchaten min @EspenHilton. Vi får mamma inn på Tinder i Tyrkia, og kampen om årets julegrøt 2016 er kåret.

Tror også de var veldig redde for denne selfien! DO NOT BREATHE GUYS!

untitled-shoot-015-3

LoVe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Suzan hansen

  Du har den beste og sterkeste lillesøstra i verden for en fantastisk familie

 2. Suzan hansen

  Det skulle være noen hjerter og punktum innimellom der. Hehe

 3. Silje syvertsen

  Åååh som jeg har savnet den jenta, håper alt står bra til med hun. Å så fin hun ser ut om du er med henne enda så må du hilse så mye til ho, tenker masse på jo og er så stolt over hva hun har klar. Kjempe glad i ho ❤

 4. Lo utrolig mye av julaften-snappene dine! God jul!

  1. Espen Hilton

   ha ha bra det 😀 <3

 5. Laila Rønhovde

  Hjertet mitt gråter av glede, jeg vet hvor mye du betyr for Edel Espen…. Å se dere, å høre hvor fint hun har hatt d denne jula er fantastisk. Jeg er så stolt av Edel og d hun gjør for seg selv, og folk rundt seg er ubeskrivelig. Hun har betydd mye for meg dette året som har vært. Edel er ei rå jente med et stort hjerte….
  Jeg er stolt av deg Edel og masse glad i deg <3 God jul videre <3

 6. Utrolig flink k✌Godt nyttår deg og dine❤

 7. Fine flinke Tulti.

 8. Inger Brit Larsen

  God jul til alle dere❤. Har et bildet av Edel da jeg var trillepike for ho. Ei nydelig jente. Så fint å høre at det går bra med Edel❤.