Når svigers ikke holder kjeft kan du se dette!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glad lille julaften dere.

Etter åtte uker i hardtrening, kosthold som er gjort om og livet som jeg har snudd opp ned ser det rett og slett ut som kroppen min sa stopp i går. Jeg voknet på natta og sov nok totalt 2,5 time. Kroppen slår tilbake når den ikke får nok hvile, så kjære underverket mitt. JEG BEKLAGER!

I natt fikk jeg sov en time og rett opp av sengen for å kommer meg til toget.

Det er så sykt populært i Vennesla om dagen at alle togbillettene var utsolgte hele denne uken, tenk det da! Folk skal helt sikkert prøve å finne ut hvor han forfatteren Espen Hilton bor, næææææda! Jeg er er bare veldig treg på å bestille billett hjem, noe jeg angrer ekstremt mye på etter jeg har tatt dette toget.

Jeg fikk den perfekte plassen -vinduet 135! Yes, tenkte jeg,

Lykken skulle snu fort siden mor, datter og en random stavanger gutt skulle sitte å blir kjent hele natten lang. Hva skjer med det? Klokken 05:20 til klokken 09:00. Toget er fult, folk vil sove og de har etterfest på natt-toget! Håper dere brenner kalkunen eller mister ribba i gulvet ass! God jul karma! #sosialeantenner

161215-theoa-2

Jeg har helt ærlig ikke sett en tv-serie på nesten 8 uker. Det har skjedd så mye i det siste og jeg er jo aldri hjemme lenger, men i går kom jeg over The OA.  serien som går på nettflix. Dette er virkelig the one to watch i julen. Jeg er på episode tre og avsluttningen der er bare, FUCK! Hva skjer nå!

Jeg fikk testet ut HBO serien Vikings også. Liker du den slags, så kjør på. Jeg elsket Vikings fra episode 1. Denne romjulen skulle jeg gjerne bare sittet å se tv-serie, men jeg blir å jobbe med fordrag og en liten kjøpesenter bok.

Vi ses litt senere. Ha en fantastisk lille julaften videre fine mennesker.

LoVe!

Turen min kan også oppleves på snapchat og instagram min @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *