Fra tykk til fit!

 God kveld dere.

Som liten ble jeg mobbet for å være tjukk. Det skjedde at jeg ble dratt i håret gjennom skolegården og ingen grep inn. Jeg var han stygge, han ingen ville leke med, han som aldri kunne gå alene hjem uten at noen skulle spytte ut stygge kommentarer.
Hadde jeg kledd av meg som gamle Espen i den tykkere versjonen hadde folk sagt. Respekt, fantastisk og forbildet fordi jeg turte. – Ja, jeg turte å dele av meg selv. Vise hvem jeg var på godt og vondt.

15401268_10157816852085517_1006613978_n


Jeg ser kanskje anderledes ut enn hva jeg gjorde på ungdomsskolen, men jeg er samme fyr. I dag er jeg vist til tider høy på meg selv, narsissist, provoserende og et dårlig forbildet pga bilder som dette.

God jul folkens, just be you!

  1. Årets moteblogg 2016. Stem HER!

  2. Årets trenings- og helseblogg. Stem HER!

  3. Årets livsstilsblogg. Stem HER!

  4. Årets stjerneskudd. Stem HER!

  5. Årets blogger. Stem HER!

  6. Årets sterke mening. Stem HER!

Vi ses på snapchat eller Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Syns du er helt fantastisk jeg, og tøff som gir så mye av deg selv. Digger humoren din, og blir så i godt humør av energien din. Vært et mobbeoffer selv, sliter litt enda med selvtilliten, og skulle ønske jeg var like tøff som deg. Ha en fin dag.