Nobelkonserten 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere og happy søndag fra en veldig utvilt Espen.

Det er lenge siden jeg har fått sove ut og slappet av som jeg har gjort denne helgen. Jeg er nå klar for noen hektiske dager fremover med trening, veldedighetsarbeid og skrive-arbeid. Men i kveld tar jeg med meg «kona» Mia som min date på nobelkonserten. Det er virkelig en fantastisk konsert opplevelse.

I fjor dro jeg ikke backstage, men fikk en magisk opplevelse fra Fornebo, men jeg tenkte kanskje jeg skulle ta dere med backstage på koserten i år, så legg meg  til som deres nye bestevenn på snapchat @espenhilton

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ses litt senere. Nå skal Hilton ut å løpe.

PeAcE & LovE

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Heisann Såg ut til at du og Mia hadde en bra fest ( på snap )
  Syns Mia -og du er virkelig et sprudlende vennepar pg jeg syns Mia hadde en så fin bluse/ topp på seg. Jeg og Mia er omtrent samme str tror jeh, så kanskje du ville vert en knupp å spurt henne hvilket merke det er ?
  Fortsatt God Førjulstid til dere begge 2.

  1. Espen Hilton

   Hei 😀

   Mia hadde hvertfall en veldig bra fest, ha ha
   Tror hun sa denne var fra Gina Tricot faktisk 😀 O gen fantastisk jul til deg også Silje 😀

 2. Hei. Kan du fortelle og vise hvilken kofte du har på deg på bildet? Den ser veldig fin ut!

  1. Espen Hilton

   Hei Anders. Så hyggelig spørsmål. Denne er rett og slett fra en bruk butikk i Oslo som heter UF. Betalte 400 kroner for den, men på denne butikken har de veldig mange slike jumpers til en billig penge 😀

 3. Tusen takk for svar om jakken. Er det mulig å få sett hele? Har lett lenge etter en kofte jeg kan strikke til å ha under ytterjakken. Syns ofte de blir for tykke.

  1. Espen Hilton

   Denne er faktisk veldig tykk, men stikk inom UFF. Billige og de har en hel avdeling med slike kofter 😀