Kommunikasjon er med andre ord nøkkelen til ALT!

15128740_10157714188670517_374094485_n

Har du noen gang tenk over hvor ofte du dømmer andre mennesker uten helt å vite sannheten bak tankene du legger når du dømmer de? Du lager din egen sannheten av noe som faktisk ikke stemmer. Jeg har gjort det mange ganger uten å virkelig tenker over det, men så møtte jeg Renate og alt forandret seg!

Alt begynner med kanskje over en liten irritasjon som bygger seg opp hver eneste dag, og til slutt har du kommet frem til din helt egen sannhet av noe som faktisk ikke stemmer.

La meg forklare slik at dere kanskje skjønner det bedre på denne måten.

Renate er ei suksessfull dame i sine beste år (40pluss) Hun har gitt ut tre bøker som alle har kommer på bestselgerlisten. Hun driver sitt eget firma som går som bare det, men en dag bestemmer hun seg for å ta inn en ansatt ekstra i firmaet sitt.

Siri forteller i intervjuet hva hennes drømmer og mål med livet er, og Renate blir selvfølgelig begeistret for denne unge kvinnen og til slutt er det Siri på 23 som får jobben.

Ukene går videre og Renate har bit seg merke i en ting med Siri.

En ting som hun ikke helt klarer å skjønnne!

Hver eneste mandag er det fellesmøte med alle ansatte, når Siri går ut fra rommet virker hun både amper, litt sur og puster ekstremt tung, som om noe er virkelig galt på jobben, som om hun angrer på at hun tok jobben og helst ikke vil være der.

Renate har nå laget sin egen tanke rundt dette og kjenner det er kanskje på tide å la Siri gå videre. Kanskje få seg en annen jobb.

Etter fire uker med sutring og stønning fra fellesmøte kjenner Renate at tiden er inne, og hun har bedt Siri komme inn på kontoret for å ta en snakk med henne.

Renate:

Sett seg ned kjære.

Siri:

Siri setter seg i stolen.

Renate:

Siri, jeg har i det siste merket at du kanskje ikke trives så veldig godt her og spesilet ikke på mandager når vi alle møtes klokken 10:00?

Siri:

Hva mener du? Jeg elsker jobben min. Har jeg gjort noe galt?

Renate: 

Etter hvert eneste fellesmøte på mandager går du ut fra rommet litt amper, sur og stønner. Det er som om du virkelig ikke liker deg her, som om mandags møtene er de værste du opplever?

Siri:

Å herregud! Unnskyld, så flaut!

Jeg har begynt med trening og pilates hver eneste mandag før jobb og etter fellesmøtene har jeg så utrolig vondt i kroppen etter å ha sittet for lenge i stolen. Men jobben, den elsker jeg.


Spørsmålet nå folknes er: Hvor ofte dømmer du andre hvor du lager din egen sannhet rundt noe som faktisk ikke stemmer?

Kommunikasjon er med andre ord nøkkelen til ALT! Tenk litt på den!

Vi ses på snapchat eller Instagram @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Liv Hedemand

    ♡♡♡