Trenings/musikk-motivasjon!

img_1956

 

Freeeeeedag! Yaz.. 

Tenk at etter tre dager måtte forlaget mitt bestille et nytt opplag to av boken SELFIE! Det i seg selv er veldig gøy, men i går fikk jeg se at boken min var på bestseller lister i Larvik. Hvor gøy er ikke det? Blir så forbanna stolt å glad jeg og gleder meg stort til å sette igang prosessen med å skrive en ny bok til dere.

Denne gangen blir det noe helt annerledes og noe dere har spurt etter lenge, men før jeg setter igang med det prosjektet er det et par ting jeg skal ordne først. 

img_1955

I det siste har mange av dere på snap spurt hvor jeg får/finner motivasjonen til å trene så mye som jeg gjør, og hvor den energien min kommer fra. Jeg vet rett og slett ikke helt hvor energien min kommer fra, mulig jeg bare er veldig happy og får tilbake gjennom bra kosthold og trening. Hvem vet? Men motivasjonen får jeg gjennom musikk og andre mennesker som trener masse. Jo mer jeg gir, jo mer får jeg tilbake. 

Så i dag tenkte å dele litt av min favoritt musikk med dere. Listen min på Spotify finner dere HER

Har dere ikke spotify legger jeg med noen av ukens beste musikktips til dere her også. Husk at jeg kan trene til rolig musikk også så da skjønner dere nok valget mitt bedre.

https://www.youtube.com/watch?v=O_GMeMM9A3s

Nå stikker jeg på trening, vi ses på insta eller snapchat @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Caroline

    Du er en utrolig stor inspirasjon! Jeg har selv gått ned 50 kg, men har måtte operert bort hud. Kan du ikke skrive et blogginnlegg om hvordan du gikk ned all kiloene, å hvordan du har klart å blitt så fit og stram. Har du trent mye styrke? hva var første steget?