2017 jeg er klar for deg!

(egenreklame)
10417818_10154902434890517_2021942938002254758_n

I dag kjenner jeg meg veldig elektrisk, nesten like mye som Marcus og Martinus gjør når de fester sammen med Katastrofe!

Jeg har siden 2010 har jeg brukt datoen 10 desember som planleggingsdag for neste års oppgaver. Siden jeg har gjort en helomvending i år og byttet bort gamle rutiner med nye skal jeg bruke denne dagen på å planlegge mål og meninger for 2017. Jeg skal lage nytt foredrag som jeg kan holde og jeg skal i et veldig spennende møte som handler om 2017 målet mitt.

Mitt planleggings tips:

  • Hvor mange mål setter du for 2017.
  • Hva må planlegges.
  • Hvor skal fokuset ditt ligge.
  • Sett av hele dagen og skriv ned de fem viktigste punktene.

Hva skjedde med målene for 2016 tror dere?

Et av målene jeg satt i desember 2015 var å lage min aller første bok som jeg veldig gjerne ville ha ut mot juletider hvor hovedfokuset lå på mobbing og sosiale medier. Det er nå 2016 og november, boken min har solgt som bare det og det ble  dobbelt opplag etter tre dager uten presse og media. You did that for me!

Snakk om å ha et mektig sosial media samfunn.

Boken finner dere HER

selfie_cover_2

Mine mål for 2017 er til nå fem prosjekter og et av dem er å gi ut bok nummer to, men denne gangen ligger fokuset på noe helt annent. Det er ikke sikkert det kommer en bok nummer to i år, men jeg går for muligheten uansett.

De andre målene holder jeg hemmelig enn så lenge.

Har du satt deg mål for 2017? Gjør det NÅ!

Men husk:

Uansett hva man legger som mål for fremtiden, så kommer du garantert til å gjøre mange feile valg på veien, du kommer til å bli såret og du kommer til å tryne med ansiktet først, men du kommer deg opp igjen og du kommer til å nå målene dine. Det å faile er ikke en nedtur, det er en læreprosess i livet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *