Jeg eier min selvtillit!

P7044080

God morgen dere og glad mandag.

Endelig en ny og spennende uke i møte med masse deilige utfordringer. For det er jo det utfordringer er, spennende! Enten så klarer man de eller så faller man ned og må bruke litt tid på å komme seg opp på hesteryggen igjen. Nei, utfordringer er virkelig livets gave.

En ting som ikke er livet gave er jantaloven vi har her i Norge. La oss snakke litt om den i dag.

Hver eneste gang jeg reiser hjem til sørlandet møter jeg mennesker som mener jeg har blitt så høy på meg selv etter jeg har fått ting til i Oslo. Stor forskjell på høy på seg selv og føle seg velykket.

Julen i fjor sto en eldre dame i taxi køen, hun kom bort og sa: Hei Espen, jeg følger med deg i Oslo. Jeg takket og sa: Så hyggelig.

Gikk tilbake til kompisene mine og plutselig så skriker hun høyt til vennene sine at der var han Espen Hilton, han har blitt så forbanna høy på seg selv. Se på han da. Hvem er det han tror han er. Æsj, for et menneske.

Hun dama i taxi køen var over 50 år, tenk om hun er din mor! Flaut for å si det sånn, og skal du i det hele tatt «skjelle» meg ut til vennene dine for å virke kul og hip, så gjør det edru og si det til meg face to face. I can take it!

Episode to var faktisk kona til en barndoms kompis av meg. Hun satt på et bord med vennene sine og snakket høyt om hvor dårlig venn jeg hadde vært med mannen hennes. Jeg hadde ikke holdt kontakten med han og nå var jeg blitt så høy på meg selv.

På bordet ved siden av satt faktisk kompisen min, og spurte om det var Espen Hilton hun snakket om. Da sier hun ja, han er blitt så forbanna høy på seg selv inne i Oslo.  Så sier min kompis – Å? Det har jeg ikke merket! Kjenner du Espen Hilton? Ja, sier hun konen til denne barndomskompisen min.

Øh….. Det som er moro med denne samtalen er at jeg har aldri møtt denne kona. Og barndomskompisen er  fra 2 – 6klasse! Man vokser opp og fra hverandre. Slutt å vær så bitter på livet da!

Det jeg skal frem til med dette er uansett om jeg kanskje har en litt annerledes jobb enn hva andre har så betyr ikke det at jeg er blitt en drittsekk eller ser ned på andre. Jeg er faktisk jævla ok om jeg får si det selv og har jobbet noe så inn i helvete for å få til det jeg har fått til.

Det er stor forskjell på å være «HØY» på seg selv, og har god selvtillit. Når ble det å ha stor selvtilitt en negativ ting? Jeg eier min selvtillit, den er ikke fake eller kjøpt noen plasser som kanskje andre bloggere har gjort i Tyrkia, get it? Huffa..

Mennesker snakke ofte ned om andre for å løfte seg selv opp, det er ikke så sexy, det er faktisk ganske trist og jeg har alltid sagt at sladre-kjerringer er mennesker som er inne i en trist epoke i livet sitt. Ofte handler det om usikkerhet og dårlig selvbilde.

Finnes det noe mer sexy enn en person som eier sin egen selvtillit? Kanskje……

P7044079

Vi ses på snapchat @EspenHilton eller instagram @EspenHilton. Følg meg gjerne der om du ønsker det. Vi ses litt senere, nå skal jeg pimpe kroppen min på yoga.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Heia deg og det du skriver her, jeg tror du traff spiker’n på hodet med den siste setningen din 🙂 Du har så rett….