Her er Khloé Kardashian treningsprogram!

adlinks
15175435_10157737883025517_1509063002_n

God morgen dere og happy black friday til alle som skal ut å shoppe.

I det siste har jeg hatt så mye energi til overs og har da valgt å gi det til meg selv på trening. Så hva skjer da? Jo, kroppen forandrer seg, humøret blir enda bedre og man tester ut nye og spennende treningsformer som er med på å lure kroppen litt.

Jeg har lenge ønsket å teste ut Khloé Kardashian sitt treningsprogram siden jeg følger henne på snapchat, hvor hun ikke gjør stort annent enn å trene hver eneste dag. Jeg blir hvertfall inspirert av slike mennesker, og det merker jeg at mange av dere også gjør så da deler jeg hennes progem med dere i dag. Kick ass!

Prgrammet er laget av Gunnar Peterson som er hennes personlig trener. Han har hvertfall jeg lyst å trene med.

khloe-kardashians-revenge-body-workout_0

Khloé Kardashian treningen:

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites1

Jeg ville gjort denne rutinen to eller tre ganger i uken fordi den tar faktisk på hele kroppen. Den er intens, det brenner i rumpa, lårene, armene og pulsen er oppe hele tiden.

Øvelse 1 skal gjøres med 8 – 12 repetisjoner. Så tar du 10 -20 sekunder med pause og forsetter med samme øvelse 3 ganger til.  Deretter går du videre til øvelse 2. Pass på at du strammer magen hele veien på øvelse 1.

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites2

Øvelse 2 trenger du små strikk (HER)

Gjør som bildene sier. Sett strikket helt nederst på beina, så går sidelengs hvor du tar 30 steg. Så bytter du går tilbake igjen og bruker den andre siden. Du skal nå gå rett frem 30 steg og når du kommer til målet skal du rett tilbake, men nå går du baklengs.

Når alt dette er gjort tar du deg 30 sekunder med pause før du forsetter på samme måte tre ganger til. Jeg lover deg dette brenner som FAEN! Men hold ut for resultatet vil komme på rumpa og lår!

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites3

Step 3:

Magetrening med høypuls, her trener du også armene, men her må du ha med deg en vekt, eller som du ser på bildet en ball. Den skal over hodet på hver øvelse. Gjør denne 12 ganger rett opp med rette armer, og etterpå presser du ballen til hver side slik at vi får jobbet med v-musklene også.

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites4

Step 4:

Mage og rygg. Nå skal du presse manualene/vektene 6-10 ganger på hver side. Da vil du kjenne det i ryggen, etter dette er gjort holder du hendene på vektene og armene rett ut, strammer magen mens du strekker beinet inn mot brystet 10 ganger på hver side.

20 sekunder pause og forsett 3 ganger til.

khloe-kardashians-revenge-body-workout-composites5

Step 5:

Bein og skuldrer.

Her skal du ta utfall som er en glimrende øvelse for baksiden av lårene og rumpa, men når du kommer opp sparker du beinet frem og skyver armene i luften mens du holder manualene. Dette er sykt tungt fordi du skal gjøre øvelsen 12 ganger på hvert bein. 30 sekunder pause så forsetter du denne øvelsen 3 ganger til.

15226496_10157737883040517_753023304_n

Husk:

Alle øvelsene på Khloé Kardashian treningsprogram skal gjøres 4 ganger på hvert sett før man bytter og går videre. Det gjør at musklene brenner ekstra mye og pulsen er på topp.

Det er en grunn til at dama ser så forbanna bra ut – Den mentale utfordringen i seg selv er halve jobben!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Fantastisk innlegg! TAKK!!!
  Sommerkroppen 2017 in the making!

  1. Espen Hilton

   ❤️❤️

 2. We’re is the like button

  1. Espen Hilton

   ❤️❤️

 3. May-Synnøve

  Denne skal helt klart prøves ut! Kanskje jeg klarer å bli kvitt babykiloene *fingers crossed*

 4. Iren Nilsen

  Hei du!

  Utrolig flott at du har lagt ut denne, jeg følger henne selv og ser på trening hun gjør. Det jeg da lurer på er om du kan legge ut en treningsvideo når du gjør dette programmet med en forklaring. Syntes det ofte er lettere å se og lære enn å lese og lære.

  Du er en fantastisk kar med stå på mot, som smitter meg rett inn i hjerte.

  Tusen takk for at du deler så mye av deg selv og gir oss som trenger det positiv tanke gang og ny pågangsmot.