Julebord på budsjett!

adlinks
skjermbilde-2016-11-22-kl-10-13-30

Jakke – HER. Boots – HER. Skjorte – HER 

God jul dere.

Damer skal ofte ha seg en ny kjole til årest julebord eller nyttårsparty. I år tenker jeg det er like greit at vi gutta kjører på med samme tankegang. Grunnen er simpel og stoffet heter – velour! Du får rett og slett ikke noe mer sexy i år enn en kjole og blazer i dette stoffet. Veldig mange overkule mennesker kjøpe slike jakker fra 10.000 og opp til 25.000 kroner, men siden vi ikke kjøper status eller har behov for å flashe med pengene for å bli en av de kule, tilby jeg denne jakken her på budsjett. Det er Ikke sikkert den holder like lenge som den til 25K, men jeg tenker det går veldig fint jeg!

Denne er  billig i pris og ganske så sexy på mannen din, eller deg selv. Jeg har også lagt med en fin guide på hva som kan være fint å tenke på om du velger velour i år.

Skulle jeg valgt farge hadde jeg gått for konge-blå eller grønn velour blazer. Jeg liker farger og sort blir fort litt kjedelig. Til kvinner ville jeg valgt vinrød, grønn, blå eller rosa. Fy faen dere-  Hvem eier julebord sesongen i år da?

DERE, LETT!

skjermbilde-2016-11-22-kl-10-18-30skjermbilde-2016-11-22-kl-10-20-44skjermbilde-2016-11-22-kl-10-21-36

Legg gjerne inn en stemme på bloggerten min HER om dere føler for det. Jeg setter hverfall veldig pris på det ♥

Vi ses på snap @EspenHilton eller Instagram @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *