Espen, jeg har alltid likt deg og din energi, men nå elsker jeg deg!

15128740_10157714188670517_374094485_n

God lørdag dere.

Da er dagen kommet for at jeg skal fortelle dere min hemmelighet. Mange vil nok si, what? Er det hemmeligheten?! For meg er dette både litt flaut og det har vært en byrde som har fulgte meg i over 20 år, men 7 år på bloggen.

Jeg prøver å være 100% ærlig hele tiden. Si hva jeg mener, og står for hva jeg gjør. Jeg har heller aldri vært rett for en diskusjon eller å stille opp på en debatt, men denne «lille» tingen jeg har hold hemmelig for mine lesere fordi jeg synes det er flaut, harry og jeg vil ikke være en sånn person som fronter en slik ting med tanke på at det finnes barn og unge som kanskje ser opp til meg.

For fire uker siden fikk jeg en telefon fra forlaget mitt. Etter tre dager måtte de bestille opp nytt opplag på boken min og det ingen viste da var at jeg hadde allerede laget en slagplan for meg selv om det ble en bok suksess med flere opplag.

Mine venner vet når jeg setter et mål går jeg alltid ALL IN! Det har jeg også gjort denne gangen, men jeg trodde ikke det ville skje så fort!

Espen plan om han får bok-suksess!

Får jeg bok opplag nummer to skal jeg starte helt på nytt!

Jeg skal droppe alle gamle rutinene og snu på de tingene som har blitt en rød tråd i livet mitt. Når jeg sier rød tråd, mener jeg hvordan hodet gjør samme vaner hver eneste dag.

Jeg skal slå av kroppen og hodet på samme måte som man gjør med macbooken og starte på nytt. Men jeg trodde ikke jeg skulle starte på på dette tre dager etterpå boken var kommet ut, men jeg står for hva jeg sier.  Så la oss starte!

Step 1:

Ring kompisen min Jan Ove som driver InZight.no. Jan-Ove er mental trener og hypnotisør og er et av de råeste menneskene jeg har møtt når det kommer til dette med å snu på tankene og rutinene i livet til andre mennesker. Kanskje han kan hjelpe meg?

Hemmeligheten min er at jeg har røyket i over 20 år og det har gått nesten 20 sigaretter hver eneste dag, og vet dere hva? Jeg hadde ikke lyst til å slutte engang, men siden jeg nå skulle snu på alt i livet og forsette å formiddle trening og en sunn livsstil følte jeg det å kaste røyken var perfekt. Jeg så på røykpakken og sa: Bye bye siggi og kastet driten i søpla.

I dag har jeg vært røykfri i en måned. Jeg biter ikke lenger neglene mine. Jeg stresser ikke med hva andre mener om meg og mitt og jeg har aldri i mitt liv vært så godt trent før. Jeg løper en mil på 46 minutter, tar 105 kilo i knebøy! #livet

Jeg har aldri vært så trygg, rolig, avbalansert i mitt liv. Det å møte nye mennesker har virkelig satt sine spor etter jeg har snudd om på alt.

En venninne av meg sa sist lørdag: Espen, jeg har alltid likt deg og din energi, men nå elsker jeg deg!

15139602_10157714188015517_119369726_n

Kan jeg gjøre endringer bare med å si, nå gjør jeg det! Ja da kan du også gjøre det. Jeg var den i vennegjengen som røykte og stresset mest av alle sammen. I dag er jeg han som ikke stresser og ikke røyker. Jeg bare følger med i samtalene og koser meg.

Jeg kommer aldri i mitt liv til å røre en sigaretter igjen #Æsj!

Del gjerne videre, vi ses på snapchat @EspenHilton. Nå skal jeg trene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Så utrolig bra gjort av deg og kutte røyken. Har vert røykfri i snart 4 år. Det jeg sliter med nå er den hersens magen. Ser gravid ut og hater det. Jeg har altid vert tynn og savner kroppen min, men ikke røyken. Håper du kanskje en dag gir noen oppskrifter uten masse egg. Er allergisk. Alt det uten du legger ut testes. Klem og lykke til med ditt » nye» liv.

 2. Så kjekt å lese at du har kuttet røyken 🙂 Det er en god befrielse!

 3. Woho!! Gratulerer, du er flink altså <3 Heier på deg!

 4. Spinnvill81

  Så bra
  Jeg tok selv hypnose for 50 dager siden og kunne ikke vært mer fornøyd
  Etter 22 årmed den uvanen,var jeg endelig klar.
  Og så lykkelig for at det funket for aldri om jeg hadde klart det selv..
  Masse lykke til videre på den røykfrie veien

 5. Imponerende! Godt gjort. Enig i det du sier om at røyking er litt «harry». Håper jeg også tilslutt greier å gjøre noe med denne uvanen!!

 6. Therese Jacobsen

  Først må jeg si gratulerer med å klare å slutte, bra innsats og ikke minst godt valg. Så må jeg også få si at du har klart å holde denne hemmeligheten godt, noe jeg berømmer deg for. Fort gjort å glemme seg litt bort, og bra at du tenker på de unge som sitter å leser bloggen din/ ser på snapchat.
  Stå på så klarer du å holde deg fri resten av livet

 7. Du er helt rå!! Digger deg!

 8. BRA amigo 🙂 er ikke digg med sigg ass 😀