Er du klar for å brenne bort juleribba?

img_4237-880x490

Halla på dere.

I dag tenkte jeg vi skulle snakke litt om fettforbrenning og hvordan jeg jobber med dette. Noen vil helt sikker fortelle meg at dette er ikke noe man skal snakke om på bloggen eller andre SOME kanaler, men som personlig trener og en som liker å presse mine og andre sine grenser så prater jeg om akkurat det jeg vil på min egen kanal.

Jeg mener de fettforbrenningsprogrammene jeg har laget er sykt bra og effektive, men ønsker man maksimal effekt før sommeren kanskje må man tenke veldig på maten du putter i munnen også.

Jeg vet vi nærmere oss desember og som alltid kommer tilbudene på julebrus, kakemann og julematen flyvende hver eneste dag i postkassen. Det betyr ikke at dere MÅ handle dette bare fordi det er jul og «billig» Det er faktisk billigere å ikke bruke penger på dette.

Vi skal kose oss i julen, men hvem var det igrunnen som sa: Siden det er jul må vi holde på tradisjonene slik at vi hver eneste januar skal på slankekur og bruke all energi på å bli tynne på treningssenteret? De fleste dropper ut i februar uansett, hva med å begynne å trene nå? Ikke vent til januar!

Hold kroppen i gir folkens. Når du føler du trenger en pause og slappe litt av fordi du har trent to ganger denne uken kan du gå til speilet og si til deg selv: Hold kjeft! Du klarer å trene tre ganger i uken. Om du sier nei, nok er nok. Da har du jo allerede lagret disse planene i hodet ditt. Vi er maskiner og vi kan det vi vil.

I 2016 lager fabrikkene så utrolig mange nye apparater som skal være med på å forbrenne fett på både magen, rumpen, og andre plasser. Men skal du brenne fett er det ikke vits med disse apparatene. Det eneste du virkelig trenger er riktig koshold og egen innsats og du vil nå de resultatene du ønsker, men vil du det? Eller venter du til trendy slanke månden januar for å ta vare på kroppen din?

Vi ses til middag litt senere. I dag tenkte jeg dere skulle få en ny Nedivekt meny på budsjett: Broccoli patè, denne vil barna deres elske og de kommer aldri til å skjønne dette er broccoli.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Yes! Har akkurat begynt å trene styrke etter ørten avbrekk og tenker at NÅ er den perfekte tiden å starte. For det er veldig lett å tenke «Fuck it, det er jul, vi tar det i januar», så dropper man trening og eter som en gris, og så er det en negativ spiral derfra og langt ut i februar. Og hvis man først trener bra, er det lettere å tenke at man må ta det litt piano med matinntaket også 🙂 Knallinnlegg!

  1. Espen Hilton

   Du er rå mister. 😀

   Man trenger ikke trene så mye, men alle klarer tre ganger i uken. Det holder med 15 min, thats it! Og da føler man seg så mye bedre også. 😀

   Du er et knall innlegg du Peter 😀