FÅ HODET OPP AV SOFAEN OG FØLG MED PÅ BARNA DERES!

15086847_10157697027955517_52653139_n

Kjære Marilena <3

Gratulere så mye med dagen din. Tenk det da, endelig er du blitt 14 år. Sykt gøy!

Jeg kjenner deg ikke, men kom over denne på Facebook og da blir jeg som alltid veldig engasjert, og forbanna! Barn skal ikke bli mobbet, de skal heller ikke føle seg utefor og alene. Blir så mektig forbanna at jeg ikke helt hvilket tastaturer tall jeg skal trykke på her, men uansett!

15050063_10157697027950517_264160591_n

Jeg kjenner meg litt igjen i hvordan du har det til tider med tanke på mobbing og at andre ikke vil leke med deg. Jeg har vært der og har bare en ting å si: Dine beste år kommer snart, hold deg fast!

Et år ble over 50 barn invitert i gebursdagen til Marilena, men 4 -5 stykker møtte opp. Igjen! Hvor er disse foreldrene, det er vel de som henter denne inviten i posen? Jeg grøsser meg over den sosiale antennen som voksne mennesker med barn har til tider. FÅ HODET DITT OPP AV SOFAEN OG FØLG MED PÅ BARNA DERES!

Det er veldig kjedelig når man er 14 år og kjenner på følelsen at man er ensom og ikke har så mange rundt seg, men bare husk at de som faktisk kommer i gebursdagen din er venner og de har også forelderer som skjønner at man skal faktisk komme eller gi beskjed om man ikke rekker en gebursdag. Man kaller dette for oppegående mennesker med sosiale antenner!

15129894_10157697027905517_1569075356_n

Jeg hadde lett tatt turen for å feire deg i dag, men siden jeg har gitt ut bok og blitt forfatter må jeg i dag gjøre et intervju, så gebursdagen din feirer jeg i Oslo og sender deg et eksemplar av boken min med en personlig hilsen, håper boken kan hjelpe deg når du føler deg nede og tankene tar litt over.

Nok en gang. Gratulere så mye med dagen. Ting blir bedre og føler du deg utenfor så fortell det til noen. Aldri vær redd for å være deg selv og eller fortell noen om du ikke har det bra.

15128724_10157697027900517_1861201753_n

Vi ses på snapchat folkens @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Anne Vinnes

  Fantastisk Espen at du engasjerer deg så mye i dette. Håper at større fokus på mobbing og utestenging kan være med å få foreldrene til å våkne opp. Det er faktisk de som må fortelle barna, ungdommene sine: tenk om det var deg! Tenk om det var deg ingen møtte opp til bursdagen din! Hvordan hadde du følt det?
  Så har du en annen side: mange fritidsaktiviteter forlanger at man stiller på alle treninger/samlinger og at bursdager ikke er en unnskyldninger for fritak. Hvis man ikke stiller, blir man utestengt fra kamper/opptredener osv. Ikke at dette var en unnskyldning for å ikke møte opp, men noe å være obs på.
  Klem og ha en riktig så god dag Espen

  1. Takk for att du angasjerer deg,det gjör så gott i ett mormorhjerte ,så takk igjen å igjen 😀 <3
   sender med en link om du har tid å lese,for marilena går igjennom mye mer på daglig basis,desverre 🙁
   Hilsen mormora i Sverige <3
   http://m.damerforfaen.blogg.no/1459192017_m_barna_ta_selvmord_f.html

 2. Elisabeth Holm

  Hei 🙂 Det er jeg som jobber med innsamlingen til Marilenas bursdagsfest. Kan du ta nok talt med meg? Du finner meg på Facebook under «Frøken Holm» eller Mail: post@elisabethholm.com 🙂

 3. superbra

 4. Du kan fortsatt rekke det, ettersom hun har bursdag i desember 😀
  Superbra at du engasjerer deg