Dette er november for meg!

15033618_10157687769890517_1571960286_n

Gla mandag dere.

Jeg hadde rett og slett ikke trodde det ville bli så bra salg i går på popup butikken vår. Jentene selger jo alltid masse klær  uansett, men at jeg skulle selge ut nesten hele garderoben min er veldig kult,

Hadde jeg hatt en større leilighet med en ektrem stor garderobe da hadde jeg nok aldri solgt klærene mine. Klær for meg betyr minner, de kommer alltid tilbake på «catwalken» og klær er en del av identiteten våres. Men nå tror jeg det er mange andre velskapet menn der ute som har fått en helt ny garderobe i dag, så da har jeg bidratt med mitt der, ha ha.

Men over til november folkens!

Dette er måneden jeg sender ut mails til butikker for å høre om de har lyst å bidra med gaver som: Luer, sokker, jakker, hansker og leker til barn!

Ja, you name it, i want it all! Alle pakker kommer til å glede noen, og det er jo det julen handler om. Får jeg ikke napp hos butikkene, får de uansett veldig mye fint fra alle goodiebaggene jeg har spart opp gjennom et helt år, YAY!

Disse pakkes inn og leveres til Fattighuset på Grønnland. Herregud i fjor var det så mye pakker at jeg ikke helt viste hvor jeg skulle gjøre av alle sammen. Det ble mange glad barn og voksne den julen.

Kjære lesere. Har dere lyst å bidra dere også?

Merk pakken med MANN (Str S,M,L) Eller Kvinne (Str S,M,L ) Eller Barn (10 år +) 

Adressen er:

Fattighuset

Grønlandsleiret 39

0190 Oslo 

Husk det er kaldt ute i desember og folk trenger varme klær. Vi ses på snapchat@EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *