Jeg selger shappa!

img_3782

På søndag kjører jeg POP UP butikk hos Meraki Studio sammen med kompisene mine Lene, Anja og Anette Marie.

Her vil du få masse fine jente og gutte klær til en veldig billig penge. Noe brukt annent ikke, men det er en perfekt anledningen til å shoppe julegaver.

Jeg tenke det kunne være en veldig fin anledning å kjøre på med en liten bok signering med det samme. Så om dere ikke har kjøpt boken allerede, fås den over alt om dagen. Da kan jeg signere den personlig. Det er tross alt snart jul og denne tror jeg veldig mange vil like om den var under juletreet i år. Alle elsker vel en hard pakke? LOL!

Boken kan også kjøpes HER.

Ps: Det er fri frakt på alle våre bestillinger. Hvis du velger å betale med kort eller sms blir du belastet
ved bestilling.
img_3781

Søndag 13/11 fra 15-17. Her kan du også få gratis styling og konsultasjon av frisørene i tillegg til at du kan bli med i trekningen av gavekort på 1000,- og få 20 % på din første behandling.

Adressen er: Lassons gate 10, 0270 Oslo

De første 30 som kommer får også goodiebag .. Mange gode TREATS her altså. Lassons gate 10! Vi tar vipps og cash

Håper vi ses på søndag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei! kan du svare med video på snapstory hvorfor du er frekk og sur når noen spør om noe eller sender deg snap? Jeg føler du alltid blir sur når jeg snapper deg, og da tør jeg ikke gjøre det… du bruker f eks aldri smiletegn eller virker engasjert i det jeg sier

  1. Espen Hilton

   Hei Tonje.

   Dette tror jeg må være første gang jeg noen gang har fått denne kommentaren i hele mitt sosiale media liv.

   Jeg har 10.000 mennesker på snapchat. Det kan være litt vanskelig å svare på alle til en hver tid med tanke på at jeg ikke sitter stille, men beveger meg rundt om i verden.

   Om du føler jeg er sur eller ikke engasjert beklager jeg det.