Style Icon 2016

P7114361

Glad mandag.

Håper noen av dere har fått testet ut dagens ned i vekt meny. Knall godt vettu.

Oktober er virkelig nominasjons måneden for oss bloggere. Ikke bare har jeg blitt nominert som årets blogger på Se & Hør, men også som style icon på Zalando. Dette synes jeg er veldig gøy siden jeg bare går med “billige" klær. Er ikke det ganske kult? Jeg har alltid sagt at mote ikke handler om hva som står på innsiden av klærene, det handler om å ha det gøy og du må kunne tørre å leke litt med forskjellige stiler til du finner din egen stil.

Jeg digger klær som kan kjøpes på budsjett, vise det frem slik at andre kan forstå at klær handler ikke om pris.

Dere kan stemme på meg som style icon HER helt frem til 8 oktober.

Tusen takk for deres VOTE!

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton