Spytte deg selv i trynet!

[kc_row full_width=»stretch_row» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» parallax_speed=»1″ parallax_background_size=»yes»][kc_column width=»12/12″][kc_column_text]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld folkens.

Kom nettopp inn døren etter en lang dag med ekstremt mange spennende møter og jobb, men så setter man seg ned i stolen og alt man virkelig har lyst til er å spytte seg selv i tryne, kaste seg selv inn i dusjen, pimpe ut alt man finnes av sponset shampoo og hundprodukt flasker og si til seg selv. Fy faen Espen, bra dag! Klapps deg selv i trynet og ta deg en real kattevask!

Men så sitter jeg heller på bloggen og skriver med dere, spiser litt usunne nøtter fordi jeg er trøtt, hører på en dritt dårlig låt av Meatloaf, ikke spør hvorfor akkurat den artisten, men han passer bra inn med nøtte spisingen min! Tror aldri jeg har blogget et sånn type innlegg som dette før, men fint det. Greit med litt rare innlegg også da.

P6283787

Nå skjønner jeg hvordan kjerringene har det etter en lang dag med jobb og unger. Kanskje ikke helt det samme, men jeg har også vondt i beina og er sulten, litt sur er jeg også tror jeg, men det går snart over, bare litt nøtter til så er vi der folkens.

Tenk om jeg hadde hatt en flaske med rødvin hjemme, da hadde jeg sikkert sovner slik mamma gjør foran tv-skjermen, du vet når de eldre sovner/dypper med hodet og to sekunder etterpå så later de som om de får med seg alt som skjer på den tyske kriminalserie Derrick klokken 21:00 på NRK! Liker morsomt hver eneste gang: – Sover du mor? Kan jeg bytte kanal? Nei, jeg ser på Derrick. ISJE SANT!

Uansett. Dagen har vært fantastisk, boken begynner å bli ferdig og nå skal jeg muligens begynner å jobbe med drøm nummer to. Det er så sinnsykt fett og jeg er så happy, gira og sliten på en og samme gang.

Livet folkens, livet er fint!

Ses på den andre siden aka snapchat @EspenHilton

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *