Ned i vekt meny!

[kc_row full_width=»stretch_row» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» parallax_speed=»1″ parallax_background_size=»yes»][kc_column width=»12/12″][kc_column_text]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fine mennesker.

Syv og en halv time med søvn i natt. Da snakker vi one happy energi mann. Jeg elsker de dagene jeg får inn litt godt med søvn, vokner opp og kjenner at kroppen har mye å gi.

Jeg har faktisk et tips til dere som sliten med søvn.

Når du ligger i sengen, prøv å tell fra 10 og nedover inni deg, men se tallene for deg. Forsett sånn helt til du kjenner at føttene dine begynner å bli vame.  Når varme kommer betyr det at melatoninen i kroppen begynner å fungere. Hva er melatonin: – Melatonin er kroppens søvnhormon. Melatonin dannes av serotonin og skilles ut av epifysen, med andre ord:- melatoninen i kroppen er den som gjør deg trøtt.

Jeg sliter litt med søvn til tider, så når jeg er i USA kjøper jeg alltid med meg melatonin-tabletter på boks. Det er helt sikkert ikke så bra å ta, men noen ganger må jeg rett og slett bare gå den veien eller så får jeg ikke sove. En Espen uten søvn, er en Espen du virkelig ikke liker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokos smoothie – Dette trenger du:

 1. Koksmelk fra Go-green. Den smaker himmelsk. 35 kroner, men det er den verd.
 2. En halv pose med smoothie-blanding som inneholder grønnkål, ananas, mango og banan.
 3. To eggehviter ( Du smaker ikke dette)
 4. En boks Ananasringer ink vannet i boksen.
 5. En halv Avocado ( Bra på fett)
 6. Ti gram med mandler
 7. En SS med ekte kokos
 8. En TS med akasiehonning
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik gjøre du:

 1. Kast alt i en blender, that it! Kjør på i to minter til alt er knust.

Enjoy a fantastic summer smoothie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det møte for min del. Håper dere får en fantastisk onsdag videre og som alltid kan dere følge meg på både snapchat @EspenHilton hvor jeg dritter meg ut, eller Instgram @EspenHilton hvor jeg ser perfekt ut med all filteret jeg bruker.

Hadde godt!

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Anne Therese

  Mmm.. detta såg godt ut 🙂 Må prøvast!!
  Er oppskrifta berekna på 1 person?

  1. Espen Hilton

   DEtte er til en person. Smaker himmelsk 😀

 2. Anne Therese

  Sit med denna til frokosten no, nam nam nam 🙂 🙂