Når man sutrer som en annen drittunge!

[kc_row full_width=»stretch_row» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» parallax_speed=»1″ parallax_background_size=»yes»][kc_column width=»12/12″][kc_column_text]

inneholder annonselenker
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halloen folkens, i dag må jeg bare snu trynet litt til kameraet.

Jeg sovnet klokken 04:37 i natt. Jeg sover ikke, hodet stresser og overtenker på ALT. Kommer boken til å bli bra nok, kommer folk til å like den, skulle jeg heller skrevet om noe annent. Over snakker med meg selv 24/7! Jeg blir rett og slett litt smågal til tider. Jeg har også litt vondt i nakken fordi puten min er dritt vond og jeg gidder ikke kjøpe ny.

Jeg klager jo aldri, men så sitter jeg nå her forann bloggen min og sutrer som en annen drittunge! Nok er nok. og nå skal jeg ta meg sammen! Boken blir det den blir, puta blir der den er, men kroppen min skal få litt ekstra hjelp. Det hjelper rett og slett ikke å sutre, da kommer man hvertfall ingen plass i livet!

Kanskje en løpetur og 20 minutter i badstuen hjelper mot stiv nakke muskler.

En ting som jeg vet hjelper om man har vondt i ryggen, nakken eller knærne er den fantastiske roller tube massasjerulle som du kan kjøpe HER.

15043_Reebok_Training_Reebok_Roller_Tube_Massasjer_1

Denne rulla har hjulpet meg så sykt mye opp gjennom årene. Kjenner jeg at løpeknærne er tilbake, varmer jeg alltid opp med rulla først. Da kan jeg løpe uten å få vondt. Har jeg vondt i ryggen ligger jeg på denne i 10 minutter. Jeg blir rett og slett en ny person etter denne oppfinnelsen kom på markedet.

Vi ses om litt, nå skal jeg ut å ta vare på kroppen min litt.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Jeg gleder meg til boka di noen ganger er det lov å klage (Bare noen ganger ) gjør man det ikke ofte, vet man at det er «ille».
  Smil til verden så smiler verden til deg
  Ellers ha en super duper dag
  «See you on snap»

 2. Hei fine du! Kan du vise hvilke øvelser du liker best med den rullen? <3 Heier på deg!

  1. Espen Hilton

   Hei Marie. Det skal jeg få til vet du. Tusen takk og jeg heier på deg z3