Push ya body!

[kc_row full_width=»stretch_row» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» parallax_speed=»1″ parallax_background_size=»yes»][kc_column width=»12/12″][kc_column_text]

P6293901-2

God morgen dere.

Er det noe jeg elsker å se så er det mennesker som pusher kroppene sine til det fulleste. Det finnes så mange som klager over ditt og datt. Vi får det ikke til, vi orker ikke mer, vi gir opp og dette er noe jeg virkelig hater å høre. Jeg kan være i samme sitvasjon selv når jeg er ute å trener med min personlige trener, men så snur jeg tankegangen og tenker: Om noen minutter er jeg ferdig og da har kroppen fått kjørt seg fullstening ut. Tenk hvor deilig nattesøvn dere får også, bonus poeng!

Tanken sier alltid, du gir deg faen mæ ikke før du er ferdig! Begynner å kjenne på mestringen. Husker dere den mestringsfølelsen dere fikk første gangen dere gikk ned noen kilo, eller opp noen kilo. Dere får det til, men uansett resultat som er ønsket, så må man jobbe for det. Man blir ikke en superstjerne i sitt eget liv gratis, det koster å være kar!

Et lite tips til å slutte å klage på hva du får eller ikke får til er å se på IngenGrenser på NRK. Husker dere den fantastiske serien? Jeg var med å jobbet på denne serien, og det var da det gikk opp et lite lys for meg. Disse fantastiske menneskene pusher seg selv til det fulleste, ingen klaging for alt de ønsker er å fullføre det de begynner på. Hvor fantastisk er ikke det?

Ofte er mandagen den værste og tøffeste dagen å trene, derfor velger jeg beintrening denne dagen. Da er man ferdig med den tyngste økten i begynnelsen av uken.

Vi ses litt senere. Nå skal jeg opp til forlaget å gi fra meg litt manus. Boken kommer 13 oktober.

Yay! Ses på Snap så lenge @EspenHilton

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *