Tusen takk fra meg!

[kc_row full_width=»stretch_row» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» parallax_speed=»1″ parallax_background_size=»yes»][kc_column width=»12/12″][kc_column_text]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld fine mennesker.

Jeg har nettopp laget en ny ned i vekt meny som kommer på bloggen snart, havregrynspizza! Denne er det bare å glede seg til. Jeg skal bare få jobbet litt med bildene så kommer menyen snart asap.

Jeg vil også bare si takk for alle meldingene dere sender meg på snapchat, facebook og bloggen. Det betyr mer enn hva dere skjønner. Det å få meldiger fra random mennesker i Norge som takker for oppskrifter, takker for at de har fått tilbake treningsgleden igjen og at dere endelig har gått ned de kiloene som var ønsket.

Sist uke hadde jeg 1500 screenshots av middagen jeg lagte på snapchat. Hvor kult er ikke det? Det er rått. 1500 mennesker som lager samme billige og sunne middagen.

Jeg tok utdanningen som personlig trener fordi jeg ønsket å gi dere en plass hvor dere kunne åpne dere opp,  spør om det var noe dere lurte på, og det ikke skulle koste dere en krone. At det er så stor pågang som det er hadde jeg aldri trodd, men jeg er utrolig glad for å bidra. Jeg gjør igrunnen bare det jeg elsker og det er fantastisk å vite at dere liker jobben jeg gjør. Så takk fra meg ♥

Det at personen (meg) bak denne bloggen skulle kunne gjøre en forandring i et annent menneske sitt liv er rett og slett noe jeg bare har drømt om. Blogglivet er fint på mange måter, men å hjelpe andre er det beste med å ha bloggen som jobb.

Ses på snapchat @EspenHilton

P8051178OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *