Ned i vekt meny (Hangoverfood)

[kc_row full_width=»stretch_row» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» parallax_speed=»1″ parallax_background_size=»yes»][kc_column width=»12/12″][kc_column_text]

14164178_10157301515385517_1314563197_o

God morgen fine hangover mennesker.

Det er vel en ting vi alle har til felles når vi har hangover. Cravings etter mat som er usunn. Kanskje chips og gjerne masse godis. Legge oss på sofaen og fortelle oss selv at i dag er alt lov, men alt var jo igrunnen lov i går, var det ikke? Det var da dere drakk masse vin, spiste chips på vors, og kastet i dere en digg kebab på vei hjem. Sorry! Men spisedagen ble brukt opp på fylla i går.

Det hjelper heller ikke å spise etter at du allerede har blitt full, du må spise fet mat før du inntar alkoholen. Da stopper du kanskje dunkene i hodet dagen derpå, men det som skjer med kroppen når du er full og spiser fet mat er at nesten alt legger seg til fett. Så hater du fett på magen eller andre plasser, ja pass på for nattmaten legger seg der vet u.

Det kroppen trenger dagen derpå er masse salt, men den trenger også mye proteiner. Det vil nemlig hjelpe kroppen å bryte ned avfallsstoffene alkohol har fylt den med, derfor skal dere få en fantastisk hangover frokost av meg nå. Billig er den også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette trenger du:

1boks med brune eller sorte bønner. 1 pakke med speltlomper. 2 egg. 2 ss med hot salsa fra tex-mex.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik gjør du:

2 egg på stekepannen. Her skal du ha begge plommene fordi dem inneholder bra fett og proteiner. I 100gram er det faktisk 16 gram med proteiner, det er bra det!

Ta to speltlomper. Disse kutter du opp i trekanter og legg de på bakepapir. Dryss over litt vann og tilsett ønsket krydder. Jeg tok hvitløk og salt. nam. Sett ovenen på 200 grader og la de stå ca 5 – 10 minutter. Vann gjør at speltchipsene blir sprø og fine. Elsker du chips, da vil du digge at disse er både sunne og lette å lage hjemme.

Thats it!

En lett, sunn og billig cowboy frokost. Del gjerne videre ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Høyt alkoholinntak gjør også at kroppen mister en del kalium og magnesium, så spis en banan»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *