Mitt aller første barn!

14152233_10157289372865517_1355985932_o

God morgen fine mennesker!

Bildene er fra MagMalou sin visning på tirsdag. Kompisen min Marthe som står bak merket og jeg støtter selvsagt opp for henne. Hun er så flink og kolleksjonen har virkelig tatt seg opp siden sist, ikke at den var dårlig da, men denne er bare bedre. (klapp, klapp)

Herregud jeg er så trøtt i dag. Det var nå jeg skulle hatt en deilig Farris. Hører at det hjelper mot det meste om dagen.

For i dag skjer det. Jeg skal opp til mitt fantastiske forlag og se på magien som Lasse har gjort. Han er designeren av boken min. Jeg er så spent, litt nervøs fordi jeg har veldig høye forventinger til denne boken.

Jeg har igrunnen alt for høye forventinger til det meste, men dette er jo boken min, mitt første barn som jeg skal «adoptere» bort til alle dere. Da MÅ det være perfekt! Jeg skal være helt ærlig med dere, men denne boken har vært veldig tung å lage. Det er hemmeligheter jeg aldri har sagt til noen som nå skal få et ansikt. Jeg har grått, ikke klart å skrive og har måtte drikke meg full for å gjøre ferdig et av kapitlene. Noen ting er tøffere å skrive om enn andre ting!

Planen var  også at jeg skulle ta turen på Moods sin visning klokken 11:00 og innom presserommet til Kappahl, men jeg rekker ingen av delene, så da får jeg bare holde meg oppdatert på hjemme siden dems så lenge.

Ifølge Sissel i Dagsavisen er jeg selfie kongen, og den tar jeg veldig gjerne, takk for den kjære.

Skjermbilde 2016-08-24 kl. 10.41.27

Jeg elsker virkelig denne dama her. Sissel i mitt ♥

Skjermbilde 2016-08-25 kl. 01.07.06

Skjermbilde 2016-08-24 kl. 10.36.33

Fikk dere ikke sett intervjuet, da kan dere se det HER. Hver gang vi møtes så er det opp med selfie hånden og knips, knips. Sissel lærer aldri, og det er så fint synes jeg.

Blir gjerne med til forlaget om dere vil via min snapchat @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *