Jeg er så heldig.

(inneholder annonselenker)
untitled shoot-018

Glad morgen dere.

I det siste har jeg vært så sliten. Det å skulle være ON 24/7 på cyberspace tar mye energi, men så kommer realiteten å hit me right in the face! Tilbakemeldingen fra dere. Det er så gøy og så rått. Det gir meg virkelig gnisten til å kjøre på med enda flere trenings tips og ned i vekt menyer. Jeg blir bare så glad av å se andre lykkes. Jeg vet personlig hvor vanskelig det kan være å gå ned i vekt, så at jeg får muligheten til å hjelpe, er bare gull verd. Takket være dere får jeg ha verdens beste jobb.

untitled shoot-015

Herregud, jeg føler meg så heldig som kan bruke min personlig trener utdannelse gjennom sosiale medier. I går stormet det inn meldinger på snapchat fra folk som hadde slanket seg opp til 10 kilo på noen måneder. Det at dere har begynt på et bedre og sunnere liv med mine ned i vekt menyer og treningstips gir bare så mye. Over 500 av dere tok printscreen av gårsdagens treningsøkt, det er super fett!

Tusen takk, forsett med tilbakemeldinger ♥ enten om det er vekttap eller når dere er på trening. Det er fett å følge med dere på reisen.

untitled shoot-013

Her kan dere kopiere stilen min!

Jacket HER. Shirt HER. Chinos HER. Shoes HER. Bag HER.

untitled shoot-007untitled shoot-006untitled shoot-011untitled shoot-008


Vi ses på snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei Espen. Jeg fant trenings listen din på spotify . Takk for at du hjalp med å gjøre kardio i fra boring til energi fest på mølla.

  1. Espen Hilton

   Åååååååå i loooove it 😀
   Bare vent til det nye Britney albumet slippes. Råeste albumet og der skal jeg love du får løpt godt 😀

 2. Anne Vinnes

  Hei Espen, digger klesstilen din i dag, tror jeg må oppgradere mannen og snapper din får meg alltid i godt humør, ikkkje sannt.

  1. Espen Hilton

   Ååå tusen takk <3

   Do it. Klærene er veldig behagelige på og rimelige 😀

 3. Hei! Digger stilen! Ville bare si at du har hjulpet meg med motivasjonen. Har spilt håndball i alle år, men på grunn av beinhinne har jeg måttet gi meg. Det gjør at jeg må trene på en annen måte, noe jeg liker, men ikke synes er fullt så gøy. Men poenget mitt; du er herlig og du motiverer meg. Keep up the good work!