Ned i vekt meny (sjokolade)

14087618_10157277926175517_842359090_o

God mandag folkens.

Har dere en blåmandag i dag? Jeg har ikke, men ofte når man har blåmandager vil man spise alt, bare ligge på sofaen og chille. Ikke gjør det, det er ikke bra for noen og hvertfall ikke kroppen din.

Pizza og sjokolade! Det er så innmari godt, men så usunt og det gir meg en følelse av rask lykke som ikke varer så lenge. Blodsukkeret går opp, men daler dobbel så fort ned igjen. Jeg kommer nok aldri til å legge fra meg Grandiosa eller melkosjokolade når jeg har spise dag, men om jeg har en blåmandag lager jeg heller en sunn variant av pizza på speltlomper og sjokolade med en sunnere oppskrift.

Eva`s sjokoladepålegg er hakket bedre for kroppen, og denne kan du spise med god samvittighet. Jeg har enda ikke fått laget denne fordi jeg fikk oppskriften hennes i går, men det er på listen min denne uken. Nam nam.

Dette trenger du:

  • 350 g hasselnøtter
  • 5 ss kakaopulver
  • 1.2 dl mandelmelk
  • 1 ts vaniljefrø
  • 0.5 dl honning og lønnesirup

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 175 °C.

Spre nøttene utover en stekeplate og de skal stekes i ovnen i ca 7- 8 minutter. Legg nøttene over i en foodprosessor eller blender og kjør dem på full hastighet til det blir nøttesmør. Stopp og skrap ned nøttebiter langs veggene på bollen.

Tilsett resten av ingrediensene og kjør blenderen på full hastighet til jevn konsistens.

Yay! Vi ses snart. Nå skal jeg kommer meg på trening. Jeg har så mye energi etter en helg med ekstremt mye søvn.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *