En god latter er sunt for helsen!

(reklameforenkompis)IMG_8810

God morgen dere

Mens jeg sitter her og skriver, svetter og prøver å bevise meg selv at jeg er blitt forfatter og må ta livet på alvor fordi det er vel sånn forfattere er? Eller er det omvendt? Kanskje jeg trenger litt vin, drikker ikke forfattere mye vin? Uansett, jeg drikker nå hvertfall en ekstra Redbull i dag og tar en skål for kompisen min Ørjan som endelig er klar for sitt første soloshow i Bergen.

Hvor fett er ikke det? Eller kanskje jeg skulle si, hvor skummelt er ikke det? Ørjan er rett og slett litt skummel på scenen til tider. Man vet aldri hva som kommer ut av kjeften hans. Glemmer aldri da jeg var på en gallamiddag og Ørjan var kveldens host, han så meg i salen og selvsagt skulle han gjøre alt for å få meg til å bli flau. Digger slike ting jeg da.

Jeg snakker og skriver veldig mye om trening, men vet du hva den beste treningen er iforhold til å kjenne på lykke? Det er å kunne le, og gjerne så høyt som bare mulig. Tenk om Ørjan hadde trent litt mer styrke også enn hva han gjør i dag liksom? En komiker og trening = En fantastisk kropp.

Ta en kveld med den personen du ler mest sammen med. Kjøp en billett HER til Bergen showet. Jeg lover dere kommer til å ha det så sykt morsomt, og føler du for å slenge med kjeften tilbake til Ørjan, da er han en sånn komiker som rett og slett setter pris på deg ♥

IMG_8813
Jeg elsker når mennesker bare kjører på, presser grenser og leverer ekte varer rett fra hjerte. Har du en kjæreste som er sjalu?
Har du fordommer? Det er noe vi alle har igrunnen, og i dette showet tar han opp alle disse temaene pluss enda mer. Dette er en personlig forestilling som treffer deg midt i hjerte.

I det ene øyeblikket ler du deg skakk før han plutselig treffer deg så du sitter med en tåre i øyekroken. Han tar humor på alvor og ikke minst deg som publikummer.

Det som er så fint med humor er at man rett og slett kan se at vi alle mennesker er veldig like, og vi kan le av det. Er ikke det fint? 

13933045_10207166006772736_257035954_n

Guttungen stikker snart til Bergen med kjerringa og ungene etter seg i en månde.

Vi ses på Snapchat @EspenHilton så lenge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Excellent site you’ve got here.. It’s hard to find quality writing like yours
    these days. I truly appreciate individuals like you!

    Take care!!