Spis bort magefett

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere.

Jeg får ofte spørsmål om hvordan man skal komme seg opp av sofaen å få kroppen ned trening. Jeg trener igrunnen best på morgenen, men har jeg to økter om dagen, da kjører jeg alltid kardio på morgenen, og styrke etter middagen er spist. (ca 1time etterpå)

Jeg har også de dagene når jeg kjenner på hatet eller jeg orker ikke å komme meg på trening, du vet når man har  jobbet så mye og det eneste jeg ønsker er å sove litt etter jobb. Ja, jeg har mye energi, men trening er ikke alltid det som ligger på ønskelisten, men for meg er det rett og slett nødvendig.

Får jeg ikke treningen inn i kalender min, og da helst hverdag så begynner kroppen min å bli sur. Jeg kan ta noen dager fri, en uker også om jeg må, men etter dette kommer det jeg kaller for «hatet» sure» Espen. han som stresser, kjenner på angst som jeg igrunnen ikke har. Jeg blir rett og slett helt fucked! Jeg må ha trening, for trening gir meg energi og happynes. Mine nærmeste merker med en gang jeg ikke har fått trent på en stund, de kaster meg nesten på trening da, ha ha.

Alle har 15 minutter hver dag og de som sier de ikke har det fordi dem har fulltidsjobb og fire barn, da sier jeg. GET OVER YOURSELF! Du er ikke så bizzy at du ikke skal klare å ta vare på deg selv,  du klarer fint å ta vare på 4 barn, en kjæreste og ha fulltidsjobb. Det kalles prioritering, og du bare prioritere deg selv i 15 minutter! Da skal din kjære ta barna de 15 minuttene du har til deg selv.

Noen tips til deg som lurer på hvordan jeg finner treningslysten.

Tips:

 1. Sov 10 minutter etter jobb, kast i deg en kopp med kaffe rett etterpå, og løp bort på treningen eller start treningen hjemme. Jeg kan love deg at energien din er som en deilig kvikk lunsj i skogen, not kidding!
 2. Bytt treningsenter om du kan. Ikke tren på et og samme senter hele tiden. Du blir lei av både apparatene og menneskene og du trenger nye impulser. Har du ikke et annent senter å gå til, da tar du treningen ute. Eller du kan lese om min SOFATRENING HER! og gjøre denne hjemme.
 3. Kjøp deg nye treningsklær, det er ingenting som gjør meg mer giret enn nye klær. Er ikke det rart? Men treningsklær har alt å si når det kommer til å føle seg komfortabel. Føler du deg komfortabel og kanskje litt sexy, ja da gir du enda mer. For ikke å snakke om nye treningsko da, elsker det. Spesielt om man har kardio to ganger i uken.
 4. Følge inspirerende mennesker på sosiale media, som MEG eller sporty @Annebrith.no på Snapchat, hun trener mitt rumpe program og dama ser amasing ut.
 5. Finn deg en treningskompis eller to. Treningen går fortere om dere er flere og da har du med deg en liten heiagjeng som ønsker det samme som deg.
 6. Er dagen tung og alt du ønsker er en pizza, litt brus og kanskje en sjokolade, STOPP OPP! Du skal få ha det, men bare en gang i uken og mandagen er ikke dagen du skal spise dette, og når du først spiser dette, husk mengden du kaster ned i kjeften også
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menn sliter oftes med fett på magen, kvinner sliter mest med underarmene og hoftene. Dette er de vanskeligste plassene å drepe fett, men det betyr ikke at du ikke får det til, men husk at det gjør ingenting med fett på kroppen. Vi skal ikke være fanatiske og tro at om jeg spiser dette, og trener slik så kommer vi til å se ut som Angelina og Brad Pitt. De har assistenter , personlige kokker og alt for mye penger. Vi har oss selv, familie og en dose med ukepenger vi kan bruke. La oss heller tenke smart og økonomisk og bli den beste utgaven av deg selv.

Tips til sunne produkter som gjør at mattfettet holdes borte.

 1. Kutt ned på sukkeret, de varme potetene, søtsakene og det hvite brødet, for da mister bilringen sine viktigste næringskilder. Velg heller matvarer som bidrar til at fettet slipper taket.
 2. Nøtter, Avocado og Oliven. Personlig så hater jeg Oliven (FYSJ) Men det sies at disse produktene er med på å gjøre det lettere å bli kvitt fett på området som magen. Men alt handler igjen om mengder.
 3. Fisk som inneholder omega 3 fettsyre, Vitaminer som inneholder D og jod. Disse er med på å bryte ned fettet i fettcellene på magen.
 4. Ost, egg eller melk innholder D-vitaminer og dette er med på å forbrenne magefett.
 5. Frukt og grønt. Dette er kjempe viktig å få med i kosten din.
 6. Proteinet i kjøtt virker på tre måter: De løsner magefettet, skrur opp forbrenningen og metter svært godt. YAY 😀

Men nok om mat og trening. Neida. Det får vi aldri nok av dette, men la meg oppsummere nå:

15 minutter er nok og alt handler om mengder. Du kommer aldri til å bli Angelina eller Brad, men du kan få være deg selv. Glad, happy, fattig, med masse energi og litt fett på kroppen, og vet du hva? Det er rett og slett perfekt. For det er ingenting som er mer perfekt enn et lykkelig menneske som har et mål i sikte. VÆR DEG SELV. Ikke prøv å bli som disse superkjendisene eller insagram kjendisene.

Likes på sosiale medier og penger gir ikke en god selvfølelse eller selvtillit, det er det bare du som kan skaffe deg, men da må du jobbe for det også. Jobber du hardt nok kommer endringen og endringen er magisk.

DEL GJERNE VIDERE 

Vi ses på snapchat @EspenHilton Nå skal jeg komme meg på møte med forlaget mitt. Spennende.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei. Takk for et bra blogg innlegg. Det er så sant det du skriver Jeg har betennelse i hælen ,så klarer ik trå på beinet, men det skader ik med litt styrketrening for resten av kroppen. Have a Nice Day:)

  1. Espen Hilton

   Bra Anni 😀 Fordi om kroppen har vondt en plass, kan man trene hvor den ikke har vondt vettu. Keep it up 😀

 2. Fantastisk innlegg! Takk skal du ha mate, dette var god motivasjon! Godt å lese at andre har det på samme måte om man ikke får trent. Innser at det er derfor jeg har vært skikkelig bitchy i sommer 😉

  Hej hej hallååå!

  1. Espen Hilton

   HA HA HA. I know. Man blir virkelig en biaaaach om treningen ikke kommer inn i kalenderen.

   Håper vi ses snart mate.

 3. Jøss da, blir man ikke motivert av dette innlegget så vet ikke jeg! Blir vel en tur ut med joggeskoene i ettermiddag da 🙂 Ha en fortsatt fin dag, keep up the good work!

 4. Hei.hvordan skal man trene for å få bort fettet på magen?

 5. Fantastisk!!!;-) Æ digge dæ!!! Og d gjør desverre dattera mi også, har deg på snap og ho danse med når du står å syng;-) ho vil at du skal synge «let it go» 🙂

 6. Benedicte

  Dette har ingenting med innlegget ditt og gjøre, men jeg må bare få si atteee… DU ER RÅ!:D Og veldig veldig morsom… Gleder meg alltid til å se snapstoryen din… Snakk om å spre genuin glede og humor! 😀 😀 Nei, jeg digger deg jeg U go!

 7. Digger deg Espen!!! Liker humoren din, gleden din og det du skriver om! tommelen opp!!!

 8. Hvor mye nøtter og avocado anbefaler du på en dag ?

  1. Espen Hilton

   Jeg tar 10 gram med nøtter/madler til frokost eller før treningen.

   Jeg elsker Avocado da så jeg kan spise en hel en om jeg føler for det etter trening eller i en smoothie 😀

 9. Tuusen takk for inspirasjon, Espen. Digger deg 😉

  1. Espen Hilton

   Åååååå tusen takk <3