Deadline!

Processed with VSCOcam with f2 preset

God morgen dere.

Ble dessverre ikke tid til så mye oppdateringer i går. Jeg har deadline på boken min, ja folkens, det stemmer, boken kommer i år og jeg gleder meg så sykt mye til å se sluttresultatet, stolt øyeblikk med andre ord. I går fikk jeg en knall beskjed angående denne boken, men siden ting forsatt er hemmelig må det bli mellom meg og redaktøren min for øyeblikket.

Jeg er ganske så nervøs for å gi denne ut for å være helt ærlig, ekstremt personlig og tårene har trillet noen ganger for å si det sånn, men noen ganger må man face it. Ta utfordringen og tenke, slipper du noe, får du noe. Jeg håper hvertfall denne kan hjelpe mange mennesker på en eller annen måte. Den har gjort at jeg er den jeg er i dag.

Onsdag skal jeg møte mine to designere, tenk det da! Jeg får to designere som skal lage denne boken med meg. RÅTT! Føler meg sykt heldig, og enda gøyere er det at boken gies ut på Aller Media.

Aller media er ikke bare mitt forlag nå, men også mitt nye blogg hjem. Etter to år hos UI har jeg pakket baggen (bloggen) og satser nå videre på andre oppgaver og utfordringer. Dette gleder jeg meg veldig til.

På torsdag kommer bestekompisen min fra Los Angeles for å bo hos meg, dere kjenner nok til henne, Siv Cotton. Dama er crasy, digg og en av de kjæreste vennene jeg har. Endelig litt chatchup i Norge før jeg stikker til Los Angeles i september.

Jeg får settet i gång dagen, men skal oppdatere litt senere. Nå må jeg skrive, og drikke alt for mye kaffe. Vi ses på Snapchat @EspenHilton i mellomtiden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Eva Merete Sharmy Jespersen

    Kos deg mye med Siv, diggeste Hollywood-dama