Alle skal være 100% ekte i dag!

P2253971-768x1024

Vi må faktisk snakke litt om dette, eller vi må jo ikke igrunnen for det er fuckings boring!

Hva skjer med Instagram vs Snapchat? Jeg digger virkelig snapchat og det å følger random mennesker som jeg ikke kjenner er helt fantastisk. De er morsome, byr på seg selv og gir rett og slett litt faen i hverdagen. Det synes jeg er så fint. Det er et tegn på at vi alle faktisk er like. Ta bort status og filter og have some fuckings fun.

Instagram er for meg en plass hvor jeg følger mennesker som inspirerer meg på en annent måte enn snapchat, her er det bildet kvalitet, trening, mote og mat som jeg ser etter. Så lanserer instagram det samme som snapchat, og jeg tenker dette blir spennende å følge med på. Det å skulle få se hvordan disse instagram «kjendisene» er i virkeligheten blir gøy.

Jeg har aldri vært mer skuffet i mitt liv når det kommer til sosiale medier. Fy fasiken for noen kjedelige og tørre mennesker. De har fantastiske bilder, rå motesans, men hvor har de gjemt personligheten? Den fulgte virkelig ikke med inn i instagram verden. De skal være glad instagram kom med bilder først, og ikke video. Vi hadde ikke hatt så mange instakjendiser om det var snudd andre veien for å si det sånn.

13906807_902610903215870_8327072466113996263_n

Ingen av de største på instagram tør nesten å snakke, og når de endelig snakker så virker de liveredde for å gjøre feil, så de høres og oppfører seg som bildene de legger ut. 100% perfekte, uten personlighet. Jeg trodde faktisk de hadde mer å by på enn dette. haddiii godt!

Tør du ikke snakke eller er du livredd for hva andre mener om deg? Da er det rett og slett bedre at dere bare legger ut bilder fra nå av. Det er ikke alle som passer til å være live på et kamera.

Det er litt som når unge bloggere skal snakke om hvor viktige det er å være 100%  ekte med sine lesere. De kan vise de sponsa operasjonene sine, men de viser jo aldri et bildet av seg selv når de har vondt i magen, eller sitter på do å dritter, ikke at det er så spennende, men det er hvertfall en ekte morgenrutine.

Vi dritter alle sammen, noen kanskje mer enn andre. Eller når de snakker om dype opplevelser og hvor viktig det er å være seg selv hele tiden, men om du ser nøye etter er bildene full av filter og renvasket for uren hud, og det er helt ok om de vil bruke filter på noen av bildene, men hvorfor ikke vise kvisene sine av og til. Er ikke det ekte så vet ikke jeg. 

12966427_10156728371775517_1867904390_n-707x943

Vi er alle forskjellige. Morgen kaffen på toalettet kaller jeg for multitasking når jeg er stresset.

Jeg har stor personlighet, tar mye plass, dritter på do hver morgen, har kviser av og til, tatt operasjon på tanna mi så den ble hvitere slik at jeg kunne smile med åpen munn, og jeg er ikke redd for å si eller vise dette. Tenk om jeg hadde vært pappa da, herregud denne bloggen hadde fått kjørt seg med drittbleier og over pimpa kul kid med billig klær  fra Kappahl som satt et eksempel på realiteten. Jeg er ikke perfekt, men skal man være på sosiale medier så kan man hvertfall være seg selv og ikke et glansbildet uten personlighet. 

P7311102

Kjære fine mennesker. Det er ikke negativt ment, men tør du ikke dele din ekte personlighet på sosiale medier, hold deg til fine bilder. Det er ingenting som er værre enn å bli skuffet når man åpner instagram og den du har fulgt i mange år er dønn kjedelig og alt de gjør er å vise verden to store lepper, en sexy kropp og, nei snooooork!

VI ses på snapchat @EspenHilton hvor jeg er dritt morsom! For sannheten er at jeg er ganske morsom som person.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Benedikte Hagland

    Jeg digger deg Espen!! Gledesspreder på snapchat, ingen tvil om at du kan vise deg selv uten filter✌ jeg digg you;*

  2. Eva Merete Sharmy Jespersen

    Helt sant, digger deg på blogg og på Snapchat