BE FUCKING CRASY FOR A MOMENT!


Fredag folkens.

Det er helg og ja, du skal helt sikkert kose deg med taco og film sammen med din kjære som du gjør hver eneste helg. Blir man ikke litt lei? Lei av å gjøre det samme? Lei av å legge seg på sofaen etter man har spist, forså å slenge ut en liten promp, dama sier fysj, mens du ler fordi den prompen var så hysterisk morsom, nesten like morsom som den du slapp sist helg.

Det er noe i det dem sier når det kommer til komforsonen. En sone jeg ikke liker, men en sone jeg ofte er i, eller møter andre som er i denne sonen. Man skal ikke gjøre ditt, man kan ikke gjøre datt fordi et hav av andre mennesker gjør ikke dette. Jeg liker å gjøre ting ingen andre liker, pushe grensene og kjenne at man lever. Hvor deilig er det ikke å kjenne gnisten mellom to mennesker som har vært sammen i lang tid begynne å blomstre litt igjen?

P7044177

Hva med når du tar kjæresten som du har vært sammen med i mange år ut på gåtur, dere ser på hverandre og tenker, nei skal vi snu nå? Nå er vi sulten og det hadde vært deilig å slenge seg litt på sofaen og sett på Grey’s anatomy. WHY????

Ta heller å kast kjæresten ut i vannet eller i en busk, kle av dere og ha en vill kveld sammen. Be crasy, kjen etter at dere lever litt, og slå av den forbanna tv-skjermen. Ikke la tv, sofa hygge ødelegge de fine øyeblikkene dere kan skaper sammen med å hoppe ut av komforsonen litt.

Huske dere da dere møttes? Du var crasy etter han, og han crasy etter deg. Alt dere ville var igrunnen å kle av hverandre så fort som bare mulig. Hvorfor stopper det opp? Dere er jo ikke kjedelige mennesker, men jeg tror A4 livet og komfor gjøre dere alt for trygge. Trygghet er fint det, men når det kommer til å kjenne det blomstrer litt i magen igjen må man legge A4 livet og tryggheten bort i noen timer. Skaff dere en barnevakt og helst i 24 timer, ta med en kartong med vin og drikk dere så fulle som den gang dere først møttes, drikker dere ikke alkohol, da finnes det altervin også. 

P70441172

Kjære fine kjærestepar, gifte eller eldre. BE FUCKING CRASY FOR A MOMENT!

Livet er både digg, gøy og spennende om du gjør det spennende. Life begins at the end of your comfort zone sies det.

Vi ses på snapchat @EspenHilton,  I dag vil jeg være crasy, hvor satt jeg den vinkartongen min igjen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Marte Victoria

  Espen! Det her trengte jeg virkelig å lese. Jeg er en av komfort damene. Livredd for å synes vetdu. Sånn tøys!
  Asså, ikveld skal jeg frem med puppa opp med haken og dra med kjærstn ut i sjøen, ned i ett kratt eller hva som helst! Takk for at du slår et slag for å være i livet! Vi trenger alle å kjenne litt puls og adrenalin jA.
  Igjen, takk! Nå fikk du nok gitt både meg og en haug andre både en dose selvtillit og smil til freddan i en og samme slengen. Let’s go!!!!

  1. Espen Hilton

   Hell yesssss Marthe. Kick fredagen i et forbanna spill. Have fun & don’t care. Livet er så mye gøyere om man gir litt faen og bare kjenner på spenning og crasy inpulser. <3

 2. Eva Merete Sharmy Jespersen

  Jeg digg digg digger deg