Når de homofile homofobene sutrer over livet!

PC251669-768x1024

Håper dere nyter sommerferien og alt som hører til.

Sist helg var det gayparade. En parade som feires verden rundt og hvor fokuset ligger på aksept og kjærlighet. Jeg mener at kjærlighet handler om to personer som har en connection uansett kjønn. Man blir forelsket i mennesket, ikke seksualiteten.

Jeg har lest fra homofile bloggere og andre homofile menn at de synes det er trist at de blir tolket som fjåser og skruller. Dette er fordi mange homofile menn kler seg opp i kvinneklær, lesbiske kler seg opp som menn og at transseksuelle er freaks. Det stopper liksom aldri opp og jeg er så dritt lei av å høre folk snakke dritt om mennesker de ikke kjenner eller vet noen ting om.

Homofile kjendiser setter ikke standaren for homofile macho menn som bare vil være seg selv og ikke bli tolket som skruller. Det sies at denne paraden bare er et symbol for freaks og ikke for den «vanlige» homofile mannen.

Paraden handler om aksept og kjærlighet. Punktum. At noen kler seg opp, oppfører seg som skruller, hva så? Er ikke det bare herlig?

Er det ikke fantastisk at vi har kommet så langt at vi kan tenke «ja, vi er alle samme på lik linje som han sure homoen på bygda som ikke har reist lenger en til butikken». Men dit har vi ikke kommet. Grunnen er så simpel som at de fleste mennesker tenker mer på hva andre tenker om de, enn at de faktisk lever sitt egent liv.

Det at andre homofile er livredd for å bli tolket som en skrulle, handler ikke om at homofile kler seg opp i en parade. Det handler om den idiotiske homofoben du har til nabo. Du er livredd for å bli tolket feil. Du er livredd for hva andre skal mene om deg. Du er LIVREDD. Ferdig snakket!

Tenk om du ikke var så redd, tenk om du kunne slappe litt mer av og leve ditt egent liv uten å tenke hva alle andre mente om deg.

Nå over til SKAM sesong 3.

Alt tyder på at man skal følge Isak sin reise på å komme ut av skapet. Dette kommer til å bli en fantastisk sesong. Ikke fordi han skal ut av skapet, men fordi det fins tusenvis av unge mennesker som ser på denne serien og de kommer til å føle at «kan Isak være seg selv, ja da kan jeg også». Jeg tror også at at denne sesongen kommer til å redde livet til mange unge mennesker som ikke tør å være seg selv fordi mange mener at man ikke skal leve livet sitt uten å tenke på hva naboen mener.

Den dagen dere alle slutter å tenke på naboen deres og heller ha fokus på eget liv. Da skal jeg love deg at du kommer deg opp og frem, og til slutt har du kanskje reist lenger enn bare til syforeningen hos naboen din hvor dere hver onsdag sladdrer om hva som er rett og galt med andres liv.

Jeg er så drittlei av all sutring og klaging dere kommer med. Det er ikke «skrullenes» feil at du ikke har det bra med hvem du er som person, det er deg selv.

Sånn, nå tilbake med å jobbe på boken min. Ha en fantastisk dag videre, vi ses på snap @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Eva Merete Sharmy Jespersen

  Første gangen jeg kommenterer på bloggen din og det er fordi det du sier er så sant som det er skrevet
  Gjelder også heterofile

  Du får meg til å trekke på smilebåndet hver gang på snap og når jeg leser bloggen , issje sant
  Du er så ærlig, redelig og flott, og det gjør meg glad, selv når jeg har det tungt
  Gleder meg allerede til neste innlegg,
  Tusen takk Espen

  1. Espen Hilton

   Hei Eva 😀

   Så utrolig hyggelig å høre, glad jeg får folk til å smile. Det er så viktig synes jeg. Happy is the new boring he he

   Takk for hærlige ord <3

 2. Hilde Kløvjan

  Så bra skrevet, flott blogg innlegg<3 gleder meg til det blir bok å lese, for å skrive det kan du:-)<3

  1. Espen Hilton

   Å du er bare hærlig Hilde <3

   1. Hilde Kløvjan

    Takk og ilige måde du :-)<3

 3. Det som er så bra med skam, er at de tar opp viktige temaer som opptar oss alle på en eller annen måte. Skam er liksom med på å «normalisere» forskjellige ting som kan føles tabubelagt for noen. Elsk på den serien der altså <3 Hva var forresten den serien som du mente var bedre enn OITNB? Fikk ikke helt med meg på snappen serru 😉

  1. Espen Hilton

   Jeg er så enig med deg. Klapp, klapp, klapp for SKAM suksess.

   Den serien heter Wentworth. Beste serien som finnes 4 sesonger ute 😀

 4. Gunn Elin

  I år tok jeg med meg sønnrn min til Oslo, vi koste oss i PridePark, der vi møtte mange flotte, både trans, bi,hetro og homo! Paraden var og superflott. Jeg er selv stolt søster av en homofil lillebror! Og synd det er viktig både for meg og sønnrn min at vi tar del i mangfoldet.

 5. Whoop whoop! 😉
  Bra skrevet Espen! 🙂

 6. Trine Hustad Olsen

  Æ digge dæ,men d vet du. Vi har no snakka litt på snap ang seria og bakverk 😉
  Den serien går åsså på Sumo, Wentworth. Men æ huske ikke kor langt den va kommet,men den e kanonbra og æ har åsså venta på sesong 4. Å d va du som fikk mæ te og se den. Takk 🙂
  Hadde æ ikke bodd så langt oppi nord så hadde æ me glæde vært der når paraden var.. Har ei søster som e lesbisk og æ vet ka dæm har fått gjennomgått i lille Hammerfest,den gangen ho kom ut for 20 ish år sia.
  E kanon enig i d du skriv og æ digge ærligheten di og elske snappan dine,flire mæ lørvat mange ganga 😉 En super start på dagen!!
  So keep up the good work, I digg you <3