Jeg fikk skrevet ferdig to kapitler!

P9031142-768x1024

God ettermiddag dere.

Det ble en sein oppdatering fra min side i dag. Jeg satt oppe til halv tre i natt og skrev på boken min, noen ganger funker det faktisk bedre å skrive på natta enn på dagtid. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler kreativiteten min er større etter midnatt. Jeg fikk faktisk skrevet ferdig to kapitler, non stop! Mega fornøyd.

Det begynner å bli en stund siden det har vært motesnakk på bloggerten, så i dag tenkte jeg vi kunne snakke litt om en av sommerens største trender. Blomsterskjorter og gjerne uten armer.

Det er ikke noe vits å følge moten slavisk, det blir bare trash og da følger du trender som alle andre har. Det er vel ingen som vil være som alle andre? Eller kanskje det er det. Kanskje du vil ha deg en William + Noora genser og det er lov, men kjedelig når alle andre går helt likt kledd som deg.

Kjør heller din helt egen stil, billig eller dyrt.

P9031166-768x1024

Jeg betalte 169 kroner for disse buksene på Fretex, det er billig da. Skjorten kostet 149 kroner.

FotorCreated

1.HER. 2. HER. 3.HER 4.HER 5.HER

P9031167-768x1024

Nå skal det trenes noe så inn i helvete. Vi ses på trening folkens @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *