Kjærlighet er mer enn forelskelse

P6256116


God morgen dere og glad mandag.

Håper helgen deres har vært fantastisk. Min helg har virkelig gått i ett, men sava så moro for både voksne og barn. Fredagen var det VG-lista med gjengen og lørdag startet vi med se på pridefeiring og videre for å se Polen og et annent lag spille kamp på kontraskjæret.

Siden jeg er så glad i all type mennesker og god stemning, så takker aldri nei til en invite, men fotball kan jeg virkelig ikke. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne forklare betydningen rundt «offside» i fotball, ISJE SANT! Det er på siden, vettu. Har rett og slett ikke peiling.

P6256070

Uansett «offside» eller ikke. En ting jeg kan svare på det er kjærlighet til mennesker. Jeg elsker rett og slett bare god energi, smilende ansikter på voksne og barn. Finnes det noe bedre enn smilende og glad mennesker igrunnen? Det er jo den tingen i verden som er 100% gratis. Noen ganger koster det kanskje en liten matbit, for ingen liker lavtblodsukker, men dere get the drill!

Hvor fantastisk var det ikke med Pride i år? Jeg kjente meg utrolig rørt bare ved å så se på all denne kjærleiken vi gir hverandre     Det er som Gaute sier vettu: Kjærlighet er mer enn forelskelse!

P6256065P6256077P6256055P6256047 P6256039P6256029

Etter Pride og fotball triksene mine dro Sandra og jeg videre på gebursdagsfest til Elden. Man skulle tro de fleste hadde spist litt pridekjærlighet, for denne festen var virkelig en happy happening. Erna som nå er min bestekompis er virkelig ei bra dame. Hun er med i min nye squad som team leder, neida…..

P6256081 P6256124

De fleste drar på motefest og tar selfie med SKAM William. Jeg drar på fest med kultureliten og tar selfie med de ekte SKAM kidsa, men vi er jo alle forskjellige og det er så fint. 

P6256137

Et lite selfie tips til neste gang. Ikke sett deg på bordet og ta en selfie på denne måten. Jeg ut som figuren ALF som gikk på barne-tv på 90 tallet, nei!! Men uansett disse kidsa er nå mitt nye squad-team forever and ever.

P6266138

Vi sjåast på snapperen @EspenHilton, nå skal det trenes så ribba faller av.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Lena Kristin Fagervik Jenssen

    Kjærlighet er så mangt. Å personlig er familien min de venner som står meg nærmest. Foruten om gubben og barna ( jeg har fire å gubben tre og jeg har et barnebarn, å jeg er bare 40år) , kjærlighet til livet, kjærlighet til ting en virkelig brenner for, kjærlighet til naturen, fjord og fjell. Kunne fortsatt i det uendelige. Stoooor klæm til deg. Hadde vært supert å feiret sammen med dere i helga, men jeg er kronisk syk og ufør og er begrenset hva jeg kan gjøre. Ha ein strålende god dag