H står for HELVETE!

13413648_10156967588665517_3850015182966650132_n

God morgen dere.

Ny uke, og mens dere fleste har ferie skal jeg komme meg ned på trening for så å skrive på boken min. Jeg skjønner de forfatterene som har skrivesperre for å si det sånn. I hele går tok jeg opp computeren kanskje 36 ganger og begynte på bokstaven H, that it! Jeg kom ikke lenger. Jeg vet hva jeg skal skrive og hva boken handler om, men alt bare stoppet. Jeg bare HHHHHHHHHHHH…………

Nok er nok, nå må det bli mer enn bare H før jeg fullfører H med ELVETE.

Er det ikke litt rart med dette bildet jeg har valgt å legge ut i dag? Jeg elsker å ta slike bilder, men hater og takler nesten ikke å legge det ut, men jeg gir litt faen. Du ser noe på dette bildet, mens jeg ser noe helt annent. Det er ikke lett å se hva andre ser, skjønner dere den?

Kanskje du tenker: Ååå herregud, han er så sykt høy på seg selv. Merkelig hva et bildet kan beskrive. Jeg føler at et bilde blir ofte dømt fordi vi i Norge har veldig stor respekt for janteloven. Triste greier spør du meg.

Vi ses litt senere og på Snapchat @EspenHilton. Next up trening.

-Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *